Filip Chudý Rôzne

Úspech mladej Považskobystričanky: Simona (23) medzi najkrajšími!

Simona Svítková z Považskej Bystrice výborne reprezentovala naše mesto vo finále Miss Slovensko 2017. Porota ju vybrala medzi najkrajšie!

Ilustračný obrázok k článku Úspech mladej Považskobystričanky: Simona (23) medzi najkrajšími!
Zdroj: TASR

Počas poslednej aprílovej soboty sa uskutočnilo v Bratislave finále už 22. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko. Medzi najkrajšími Slovenkami sa tento rok predstavila aj 23-ročná Považskobystričanka Simona Svítková. Študentku marketingovej komunikácie v Trnave, ktorá pracuje ako manažérka eventovej agentúry, vybrala porota medzi päť najkrajších finalistiek.

Víťazkou sa nakoniec stala Hanka Závodná z Bratislavy, prvou vicemiss Petra Varaliová z Bardejova a druhou vicemiss Michaela Cmarková z Kanianky. Na Simonu Svítkovú, ktorá v našom meste navštevovala obchodnú akadémiu, teda zostala pozícia tesne za stupňami pre víťazov. No aj tak dobre reprezentovala naše mesto.

„Som ambiciózna, spoločenská, priateľská, cieľavedomá a citlivá osoba. Krása pre mňa znamená jemnosť, eleganciu a šmrnc. Krajšie ženy to majú v živote ťažšie. Veľa ľudí ich hádže do jedného vreca, že sú namyslené, povrchné, no nie vždy to tak je. Najradšej varím a pečiem, takisto rada aj športujem a trávim voľný čas s priateľmi a rodinou. Mojím snom je uspieť v tejto súťaži a dokončiť vysokú školu. To je nielen môj sen, ale aj mojej mamy, na čom mi veľmi záleží, a chcem, aby bola šťastná,“ týmito slovami sa predstavila Simona Svítková v dokrútke počas priameho televízneho prenosu TV Joj.

Ako nám prezradila začiatkom februára po tom, čo bola vybraná za finalistku, účasťou v súťaži Miss Slovensko si splnila detský sen, pričom tri mesiace pred finále si chce užiť plnými dúškami, keďže ubehnú veľmi rýchlo, pričom bola veľmi rada, že jej Považská Bystrica držala palce.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Máje v Považskej Bystrici a okolí: Zozbierali sme atraktívne ZÁBERY!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM