Kultúra

Urobte si plány na tento týždeň spolu s nami: Zaujímavé podujatia, ktoré môžete zažiť v Považskej Bystrici

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame v Považskej Bystrici zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Urobte si plány na tento týždeň spolu s nami: Zaujímavé podujatia, ktoré môžete zažiť v Považskej Bystrici
Zdroj: Dnes24.sk

Hádzaná: Považská Bystrica – Prešov

15. marca o 18:00, športová hala

Najväčšie podujatie v tomto týždni sa uskutoční už v utorok, keď naši hádzanári privítajú veľkého rivala z Prešova. V minuloročnom play-off ho porazili, teraz o play-off ešte bojujú.

Beseda s ornitológom a prírodovedcom

16. marca, o 8:30 a 9:45

Považská knižnica v Považskej Bystrici usporiada besedu s ornitológom a prírodovedcom Miroslavom Sanigom, ktorý vydal už 60 kníh o prírode. Prvá beseda je na ZŠ Sv. Augustína, druhá na VI. ZŠ SNP.

Rozprávkové javisko

17. marca, kino Mier

Považské osvetové stredisko v Považskej Bystrici v spolupráci s PX Centrom usporadúvajú regionálnu súťaž a prehliadku detskej dramatickej tvorivosti. Čo nám nové generácia vytvorí?

Stretnutie členov fotoklubu FÉNIX

17. marca o 16:30, Považské osvetové stredisko

Na pôde Považského osvetového strediska, ktoré sídli v budove SPŠ, sa vo štvrtok uskutoční stretnutie členov fotoklubu FÉNIX. Zároveň prebehne aj stretnutie Školy fotografie. A na stretnutí radi privítajú aj nových záujemcov o členstvo vo fotoklube. Máte záujem?

Experiment

18. marca o 18:30, Kino Mier

Pokračovanie celosvetovo úspešných románov Divergencia a Rezistencia, ktoré vtiahli čitateľov do mrazivo realistického postapokalyptického sveta. Teraz nastal čas zistiť, či to nebol všetko len Experiment! Kto má rád americké sci-fi, potom nech je v piatok v kine. Kto to nestihne vtedy, repríza je v nedeľu 20. marca tiež o 18:30.

Hádzaná: Považská Bystrica – Topoľčany

19. marca o 18:00, športová hala

Hádzanári MŠK majú pred sebou ťažký týždeň, keďže okrem prvého Prešova, ktorý privítajú v utorok, hostia doma aj druhé Topoľčany, ktorým majú čo vracať. Veľký hádzanársky týždeň je pred nami.

Červený kapitán

19. marca o 18:30, Kino Mier

Drsná detektívka podľa slovenského knižného fenoménu – Dominika Dána. Po viac ako 700-tisícoch predaných kníh konečne prichádza dlhoočakávaný film. Stovky trikových záberov, jeden z najväčších rozpočtov v slovenskom filme a príbeh inšpirovaný skutočnými udalosťami, v ktorom treba ísť cez mŕtvoly.

Jaričku vám nesieme

20. marca o 15:00, Kino Mier

Jarný program Mestského folklórneho štúdia a jeho hostí, v ktorom účinkujú DFS Mladosť a jeho ľudová hudba, prípravky MFŠ, MŠ Železničná. Ideálny tip na nedeľné popoludnie s deťmi.

Môže vás zaujímať:

Senzačný obrat v závere: Nádej na play-off hádzanárov MŠK stále žije!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM