Filip Chudý Krimi

Tragická nehoda: Žena (†65) zraneniam podľahla

Na našich cestách sa odohrala najsmutnejšia udalosť, po ktorej vyhasol ľudský život. Muži zákona vysvetľujú, ako sa to stalo.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda: Žena (†65) zraneniam podľahla
Zdroj: TASR

Ako informovali muži zákona, v nedeľu 11. decembra v čase cca 16:20 sa stala na ceste I/61 v Dubnici nad Váhom smrteľná dopravná nehoda medzi osobným autom značky Škoda Superb a 65-ročnou chodkyňou.

„K dopravnej nehode došlo tak, že vodič jazdil na osobnom aute zn. Škoda Superb po ceste I/61 v Dubnici nad Váhom v smere jazdy od Ilavy do mesta Trenčín, kde na priechode pre chodcov zrazil ľavou prednou časťou auta 65-ročnú chodkyňu,“ opísal udalosť Pavol Kudlička, hovorca KR PZ v Trenčíne.

Podľa jeho slov chodkyňa prechádzala na druhú stranu vozovky po riadne vyznačenom priechode pre chodcov, pričom bola oblečená v tmavom odeve bez viditeľných reflexných prvkov. „Chodkyňa bola nárazom odhodená na vozovku, následkom čoho utrpela ťažké zranenia. Žena bola z miesta dopravnej nehody odvezená do nemocnice, kde na následky zranení podľahla,“ doplnil Kudlička s tým, že policajti nezistili u 28-ročného vodiča v dychu požitie alkoholických nápojov. „Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Trenčína vzniesol obvinenie vo veci prečinu usmrtenia voči 28-ročnému mužovi z okresu Trenčín,“ dodal krajský policajný hovorca.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Nezvaný hosť v známom bufete v Považskej: Čo za to mladíkovi hrozí?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM