Filip Chudý Kultúra

Tipy našej redakcie na nastávajúci víkend: Kde sa dá v Považskej zabaviť?

Ak si neviete vybrať program na blížiace sa voľné dni, potom vám môže pomôcť aj tento zoznam zaujímavých podujatí v Považskej Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku Tipy našej redakcie na nastávajúci víkend: Kde sa dá v Považskej zabaviť?
Zdroj: TASR

Chatrč

19. mája o 19:00, kino Mier

Nikdy nie si tak sám, ako si myslíš. Film Chatrč je adaptáciou knihy Williama P. Younga, ktorá oslovila milióny čitateľov po celom svete a mnohým z nich zmenila život. Ide o príbeh, ktorý mnohým ľuďom utíšil duchovný hlad a odpovedal na odvekú otázku, prečo Boh neurobí niečo s bolesťou a zlom tohto sveta.

Príbehy z kuchyne

19. mája o 19:30, ZUŠ IWK

Základná umelecká škola Imra Weinera Kráľa v ateliéri Milana Sládka bude dejiskom divadelného predstavenia na motívy filmovej predlohy Poviedky z kuchyne. Hrať v ňom budú členovia divadelného súboru dospelých Napíšte si výpoveď.

Drozďo & Demex

19. mája, Life music club

Drozďo s Demexom prídu roztancovať Považskú Bystricu na svojej šou, ako ich podpora bude hrať DJ Kajo.

Deep: Dobrodružstvo pod hladinou

20. mája o 16:00, kino Mier

Malý veľký hrdina oceánu. Malá chobotnička Deep je všetko, len nie záchranca. Neposedný, tvrdohlavý, všetko ale naozaj všetko si chce vyskúšať. Španielska animovaná rodinná komédia.

Pád

20. mája o 19:00, kino Mier

Podľa prvého dielu úspešnej knižnej série Anjeli. Luci je poslaná do internátnej školy pre problémovú mládež. Bola totiž obvinená z podpaľačstva, počas ktorého zomrel mladý chlapec. V škole plnej zvláštnych spolužiakov stretáva záhadného a odťažitého Daniela, ktorí s ňou ale nechce mať nič spoločného a až podozrivo sa jej vyhýba. Americký fantazijný film.

Oravia

20. mája o 20:00, Apollo music club

Ak máte radi skupinu Deep Purple, potom si príďte vypočuť jej slovenskú revivalovú verziu z Dolného Kubína.

Deň rodín

21. mája o 14:00, Lány

Detský park Lienka na Dukelskej ulici na Lánoch bude hostiť v nedeľu Deň rodín s bohatým programom. Ak bude nepriaznivé počasie, akcia sa presúva do kina Mier.

Strážcovia Galaxie 2

21. mája o 19:00, kino Mier

Po veľkom úspechu prvého filmu o Strážcoch Galaxie prichádza pokračovanie. Peter Quill, prezývaný sám sebou Star Lord, a partia jeho excentrických priateľov sa vydávajú cez najvzdialenejšie končiny vesmíru, aby opäť zachránili Galaxiu a tajomstvo jeho rodičov. Diváci sa môžu tešiť na veľké herecké hviezdy v nečakaných úlohách a to všetko v rytme najväčších hitov 70-tych rokov…

Výstava umeleckej fotografie

Kino Mier

Výber fotografií zo 41. ročníka výstavy umeleckej fotografie členov zväzu slovenských fotografov si môžete v kine Mier pozrieť už len do nedele 21. mája. V sobotu a v nedeľu v čase podujatí v priestoroch kina Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Stovky motorkárov v Považskej: Spanilá jazda ulicami mesta! VIDEO a FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM