Filip Chudý Kultúra

Sviatočný víkend sa blíži: Ako možno stráviť veľkonočný čas v Považskej a okolí?

Školákom už začali veľkonočné prázdniny a čas oddychu prichádza aj pre pracujúcich. Kde sa dá v našom okolí stráviť predĺžený víkend?

Ilustračný obrázok k článku Sviatočný víkend sa blíži: Ako možno stráviť veľkonočný čas v Považskej a okolí?
Zdroj: TASR

Chatrč

14. apríla o 18:30, kino Mier

Nikdy nie si tak sám, ako si myslíš. Film Chatrč je adaptáciou knihy Williama P. Younga, ktorá oslovila milióny čitateľov po celom svete a mnohým z nich zmenila život. Ide o príbeh, ktorý mnohým ľuďom utíšil duchovný hlad a odpovedal na odvekú otázku, prečo Boh neurobí niečo s bolesťou a zlom tohto sveta.

Veľkonočný stolnotenisový turnaj

15. apríla o 18:30, KD Dolný Moštenec

Kultúrny dom v Dolnom Moštenci privíta počas soboty turnaj, v ktorom sa bude hrať o pohár primátora v troch kategóriách (muži, ženy, deti do 15 rokov).

Rýchlo a zbesilo 8

15. apríla o 18:30, kino Mier

Dominic Toretto opäť exceluje. V jednej z najúspešnejších filmových sérií všetkých dôb je síce možné čokoľvek, ale toto je viac než automobilové zoskoky padákom, prelety áut medzi mrakodrapmi, alebo ťahanie obrieho trezoru ulicami Ria. Rýchlo a zbesilo 8 rozhodne nepôjde na neutrál!

Futbal: Jasenica – Považská Bystrica

16. apríla o 16:00, futbalové ihrisko v Jasenici

Považskobystričania absolvujú ďalšie okresné derby, keď nastúpia v Jasenici. Lídrov tabuľky 6. Ligy určite bude zaujímať aj to, ako sa skončí duel tretieho Podmanína a druhej Košece, ktorý sa bude hrať v tom istom čase v Podmaníne.

Kráska a zviera

16. apríla o 16:00, kino Mier

Walt Disney uvádza veľkolepú adaptáciu klasickej animovanej rozprávky Kráska a zviera – pozoruhodný príbeh mladej dievčiny Belle, ktorú vo svojom zámku uväzní obávaný a tajomný Netvor, uvidia diváci v podobe doteraz nevídanej.

Vo veľkom štýle

16. apríla o 18:30, kino Mier

Na vyrovnanie účtov nie je nikdy neskoro. V zúfalej snahe platiť pravidelne účty a prežiť kvôli svojim najbližším, sa trojica kamarátov odhodlá riskovať všetko a prepadnúť banku, ktorá ich pripravila o peniaze… Herecký koncert troch zrelých hercov v americkej komédii, so zmyslom pre inteligentný humor a nesmrteľnú recesiu.

Našimi objektívmi

Kino Mier

V našom meste prebieha autorská výstava fotografií členov občianskeho združenia Fotoklub Považie, ktorá potrvá už len do 17. apríla. Pozrieť si ju môžete cez veľkonočné obdobie v čase podujatí v priestoroch kina Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Veľký PREHĽAD v kocke: Ako budú otvorené považskobystrické obchody počas veľkonočných sviatkov?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM