Správy

SVET O SLOVENSKU: Sexbomba Chomisteková pobláznila Američanov

Slovenská kráska vraj natoľko rozpaľuje pláž v Miami, že môže vyvolať globálne otepľovanie.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Sexbomba Chomisteková pobláznila Američanov
Zdroj: TASR

“Vzrušujúca slovenská modelka Karolína Chomisteková rozpálila pláž” – tak znie titulok amerického portálu GossipExtra, ktorý priniesol sériu sexi fotiek slovenskej krásky. Tá si na Floride zjavne užíva leto aj so svojou sestrou.

Globálne otepľovanie

Američania majú zmysel pre humor aj keď ide o komentovanie ženskej krásy. GossipExtra doslova píše, že v okolí zvodnej Karolíny v plavkách je zrazu tak horúco, že môže mať na svedomí aj globálne otepľovanie. Jej fotky v plavkách sú vďačnou témou pre miestne médiá. Zároveň si všímajú, že sexi Slovenka nepozná miestne zvyky, ale sú jej za to vďační.

“Miestni ľudia vedia, že v auguste je príliš teplo, aby niekto išiel na pláž. Takže sme vážne šťastní, že sú tu aj cudzinky, ktoré nevedia, ako to tu chodí a rozžiaria inak opustené pláže,” píše americký portál.

SVET O SLOVENSKU: Zadoček našej olympijskej plavkyne boduje!

Neopúšťaj nás!

Portál nazýva Karolínu „sexicou zo Slovenska“ a znáša jej jednu poklonu za druhou. „Vďaka jej uhrančivým modrým očiam a vyrysovanej postave je vychytenou modelkou v jej rodnej východoeurópskej krajine.“

GossipExtra dodáva, že Chomisteková je zároveň riaditeľkou projektu Miss Slovensko, čo je „úžasné,“ keďže sama túto súťaž vyhrala v roku 2013. „Chomisteková je veľmi zaneprázdnená doma v Bratislave, takže tu zrejme nebude môcť zostať veľmi dlho, aby sa hrala na piesku. Ale sľúbila nám, že sa vráti už na budúci mesiac, keď sa v New Yorku začína týždeň módy,“ uzatvára portál.

SVET O SLOVENSKU: Sexi fotky Daniely Hantuchovej očarili Britov

Modelka Karolína Chomisteková
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM