Filip Chudý Rôzne

Súťaž o najkrajšie mesto Slovenska: Ako je na tom Považská Bystrica?

O najkrajšom meste na Slovensku rozhodujú ľudia svojimi hlasmi a poradie môžete zmeniť aj vy. Aké sú priebežné výsledky?

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšie mesto Slovenska: Ako je na tom Považská Bystrica?
Zdroj: TASR

Internetový portál Slovakregion vyhlásil už 8. ročník súťaže o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž začala v apríli a definitívneho víťaza spoznáme až na jeseň. Hlasovanie za súťažiace mestá potrvá do 31. októbra 2016 do 12:00. Ako dopadne Považská Bystrica, na to si ešte počkáme.

Momentálne umiestnenie

V predbežnom poradí z celkového počtu 139 miest sa aktuálne Považská Bystrica nachádza na 53. priečke. Na prvom mieste je Spišská Nová Ves, za ňou Púchov a prvú trojicu uzatvára Bardejov.

Susedný Púchov je teda na tom zatiaľ veľmi dobre, z bývalého Považskobystrického okresu najlepšie. Zvyšné mestá z neho sú už mimo najlepšej stovky, keď Dubnica nad Váhom je 105., Ilava 113. a Nová Dubnica 119.

Ako hlasovať

Hlasovať za mesto/obec je možné maximálne jedenkrát za hodinu za to isté mesto/obec (to znamená, že jedno a to isté mesto/obec dostane od jedného hlasujúceho maximálne 24 hlasov denne). Hlasovať sa môže za viac miest a obcí v priebehu jednej hodiny.

Do súťaže sa môžu prihlásiť osoby – hlasujúci, ktorí majú záujem podporiť mestá a obce Slovenska prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Strojárenská štvrť schodnejšia: Nečakaná situácia na Kraskovej, FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM