Filip Chudý Rôzne

Stovky motorkárov v Považskej: Spanilá jazda ulicami mesta! VIDEO a FOTO

Milovníci motoriek sa stretli v Považskej Bystrici, kde otvorili novú sezónu. Nechýbala ani spanilá jazda považskobystrickými ulicami.

Ilustračný obrázok k článku Stovky motorkárov v Považskej: Spanilá jazda ulicami mesta! VIDEO a FOTO
6
Galéria
Foto: Video Laboratory / Zdroj: Dušan Hošták

Tradičné otvorenie motoristickej sezóny na Považí sa malo tento rok uskutočniť už 23. apríla, ale kvôli nepriaznivému počasiu sa tretí ročník Jarnej míle Považím odohral až uplynulú nedeľu. Zraz motorkárov bol naplánovaný na 11:00 pred reštauráciou Hošták a spoločný výjazd o 13:00. V Považskej Bystrici sa nakoniec stretlo 340 motoriek, čo je nový rekord tohto podujatia.

„V tomto ročníku bola doteraz najväčšia účasť. Pred rokom bolo kvôli nepriaznivému počasiu 67 motoriek, rok predtým 126. Terajšiu účasť som síce trochu očakával, no aj tak ma to prekvapilo. Bolo pripravených 400 lístok na občerstvenie, pričom tie boli už na pravé poludnie porozdávané. Celkovo tak na akcii muselo byť 450–500 ľudí,“ povedal organizátor podujatia Dušan Hošták z moto klubu Považskí mogoni.

Spred reštaurácie Hošták sa všetci zúčastnení milovníci dvoch a viac kolies následne vybrali na spanilú jazdu Považím. Trasa bola Považská Bystrica – Bytča – Žilina – Považský Chlmec – Považské Podhradie a cez Orlovský most späť na miesta štartu, kde bolo pripravené občerstvenie. „S týmto otvorením sezóny môžem vysloviť len spokojnosť. Sme radi, že sa ho zúčastnili motorkári z celého Slovenska, niektorí aj z Moravy a dokonca aj zopár Poliakov,“ doplnil Hošták s tým, že v jeho plánoch je tiež usporiadať v našom meste symbolické zakončenie tejto sezóny.

Jarná míľa Považím 2017: Spanilá jazda ulicami Považskej Bystrice
1
Galéria

Ako vyzerala Jarná míľa Považím 2017, to si môžete pozrieť na fotkách a tiež videu, na ktorom je v najväčšej miere zachytený prejazd motoriek považskobystrickými ulicami.

Motorkári otvárali sezónu v Považskej: Zišli sa ich u nás stovky!
6
Galéria
Foto: Video Laboratory / Zdroj: Dušan Hošták

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Môžeme byť na nich právom pyšní: Naši dobrovoľníci medzi elitou! FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM