Aktualizované Filip Chudý Futbal

Šláger kola v našom meste: Priblížia si Považskobystričania postup?

Jeden z najdôležitejších zápasov v boji o postup čaká na považskobystrických futbalistov. Aký si pripravili recept na úspech?

Ilustračný obrázok k článku Šláger kola v našom meste: Priblížia si Považskobystričania postup?
Zdroj: Dnes24.sk

Futbalisti MŠK Považská Bystrica pod vedením nového trénera Kamila Begáňa zatiaľ len vyhrávajú. Vďaka tomu majú sériu štyroch víťazstiev za sebou, ktorá ich v spojitosti so zaváhaniami najbližších prenasledovateľov dostala do ešte výhodnejšej pozície v boji o postup. Aktuálne majú na čele tabuľky už 13-bodový náskok.

Najbližšie sa predstavia v domácom prostredí v nedeľu o 10:00 v šlágri kola proti Košeckému Podhradiu, ktoré patrí medzi popredné mužstvá šiestej ligy. V tomto stretnutí si tak môžu Považskobystričania ešte vylepšiť postupovú pozíciu.

„Čakáme opäť náročný zápas ako každý iný. Máme jasne stanovený cieľ, a to vyhrať tento zápas a priblížiť sa k postupu. Musíme byť zodpovední vzadu a premeniť každú šancu, ktorú budeme mať. Iba tak môžeme byť úspešní,“ povedal brankár MŠK Tomáš Kováč.

Za Považskou Bystricou je v tabuľke druhý Podmanín, ktorý v sobotu porazil Dolné Kočkovce 4:1. Rovnako ako Podmanín stráca 13 bodov na futbalistov MŠK aj tretia Košeca. O bod menej má Košecké Podhradie, pre ktoré je nedeľný zápas zrejme poslednou šancou prehovoriť do prípadného boja o postup. Ak na našej pôde prehrá, bude strácať už 17 bodov, čo by bolo šesť kôl pred koncom ročníka ťažko riešiteľné.

Aktualizované o výsledok

Považská Bystrica porazila Košecké Podhradie 6:0 (góly: J. Valient 2, Gáborík 2, Čiernik, Rosina), čím si upevnila postupovú pozíciu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Invázia Považskobystričanov do Šale: Zaspievali si aj Macejka! VIDEO a FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM