Kultúra

Šikovný PREHĽAD pre každého Považskobystričana: Kam za relaxom počas nového týždňa?

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame v Považskej Bystrici zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Šikovný PREHĽAD pre každého Považskobystričana: Kam za relaxom počas nového týždňa?
Zdroj: TASR

Veľkonočné inšpirácie

22. marca o 9:00, CVČ Považská Bystrica

Už 25. ročník súťaže vo veľkonočnom aranžovaní. Svoje sily si zmerajú žiaci základných škôl. Na aranžovanie budú mať hodinu a musia začať od nuly, bez žiadnych pripravených pomôcok. Príďte sa pozrieť na nápady novej generácie a nechajte sa inšpirovať.

Mojím pohľadom

23. marca o 17:00, kino Mier

V týchto dňoch prebieha mesačná výstava autorských fotografií Emila Chudého, ktorú si môžete pozrieť v priestoroch kina Mier. Vernisáž k tejto výstave je naplánovaná na stredu.

Basketbal: Považská Bystrica – Michalovce

23. marca o 19:00, telocvičňa Základnej školy Rozkvet

Juniori Považskej Bystrice budú v stredu večer hostiť súpera z ďalekých Michaloviec. A zverenci Petra Romana si určite nebudú chcieť pokaziť blížiace sa sviatky prehrou.

Pil C

23. marca, LIFE music club

Už v stredu večer sa začína prvá tohtotýždňová akcia pre tých, čo majú radi zábavu v nočných podnikoch. Hudobník Pil C v spolupráci s DJ Sundayom prídu roztancovať a rozospievať Považskú Bystricu.

Futbal: Považská Bystrica – Lednica

26. marca o 14:00, futbalový štadión MŠK

V prvom jarnom kole vyhrali futbalisti Považskej Bystrice v Dohňanoch 3:2 a v prvom domácom zápase budú v boji postup hostiť poslednú Lednicu. V sobotu sa očakávajú gólové hody, ktoré by ste mali vidieť.

Veľkonočná life party

27. marca, LIFE music club

Kto nemal dosť hudobnej zábavy v stredu, ten si to zopakuje aj v nedeľu. V predvečer Veľkonočného pondelka sa odohrá v „lajfku“ veľkonočná párty, na ktorej by nemala chýbať ani oblievačka.

Môže vás zaujímať:

Považskobystrický pohár v diskotancoch 2016: Hip-hop patril našim tanečníkom

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM