Filip Chudý Kultúra

Prvý novembrový víkend pred nami: Čo sa koná v Považskej a okolí?

Ak ešte neviete, ako stráviť prvý víkend v novom mesiaci, potom sa nechajte inšpirovať tipmi našej redakcie. Kam si môžeme vyraziť?

Ilustračný obrázok k článku Prvý novembrový víkend pred nami: Čo sa koná v Považskej a okolí?
Zdroj: TASR

Geostrom

3. novembra o 18:30, kino Mier

Po sérii prírodných katastrof ohrozujúcich našu planétu, sa poprední predstavitelia štátov celého sveta dohodnú na vytvorení rozsiahlej sieti satelitov k riadeniu globálnej klímy, ktorá má zaistiť bezpečnosť všetkých obyvateľov planéty. Niečo sa však pokazí a systém vytvorený na ochranu Zeme začne na Zem útočiť. Americká sci-fi dráma.

Oslava 60. výročia ZŠ Papradno

4. novembra o 10:00, Papradno

Od 10:00 16:00 budú pre verejnosť sprístupnené priestory školy, regionálna Izba tradícií, výstava dobových fotografií a prezentácia fotografií z posledných 10-tich rokov v počítačovej učebni. O 14:00 slávnostná akadémia v Kultúrnom dome Papradno.

Futbal: Považská Bystrica – Kanianka

5. novembra o 10:00, futbalový štadión

Považskobystričanom zápas v Trenčianskej Turnej pre nepriaznivé počasie zrušili, o to budú viac nabudení na domáci duel s Kaniankou. Zvíťazia nad nepríjemným súperom?

Futbal: Považská Bystrica – Trenčín

5. novembra o 13:00, futbalový štadión

Aj považskobystrické futbalistky sa predstavia počas víkendu v domácom prostredí. Čaká na nich krajské derby proti Trenčínu, čo bude priamy súboj o druhé miesto v tabuľke.

My Little Pony vo filme

5. novembra o 16:00, kino Mier

Priateľstvo má mnoho farieb. V tomto americkom animovanom filme sa predstaví šestica obľúbených farebných koníkov, ktorých na veľkom plátne čaká najzaujímavejšie a najkrajšie dobrodružstvo všetkých čias.

Už sú všetci v jednom vreci

5. novembra o 17:00, Kultúrny dom Plevník-Drienové

V Plevníku-Drienovom ponúkne ochotnícky divadelný súbor Lúky veselohrou v jednom dejstve od Ferka Urbánka s názvom Už sú všetci v jednom vreci.

Manželka a manžel

5. novembra o 18:30, kino Mier

Talianska komédia o manželskom páre, ktorý sa po dlhých rokoch ocitá v kríze a zdá sa, že rozvod je na spadnutie. Po nevydarenom experimente sa však manželia prebudia v tele toho druhého. Pomôže im táto neobvyklá situácia zachrániť manželstvo?

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Na čo sa v novembri môžeme tešiť? Top 10 akcií v Považskej Bystrici a okolí

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM