Aktualizované Filip Chudý Kultúra

Prvý marcový víkend klope na dvere: Kde ho môžu Považskobystričania stráviť?

Máme pred sebou prvé voľné marcové dni. Ale ani počas nich nuda v našom meste nehrozí. Kde sa počas prvého marcového víkendu dá zabaviť?

Ilustračný obrázok k článku Prvý marcový víkend klope na dvere: Kde ho môžu Považskobystričania stráviť?
Foto: Rastislav Búgel

Bodi: Psia superstar

3. marca o 16:00, kino Mier

Pes, ktorý spieva, nehryzie. Z Bodiho mal byť tradičný strážny pes s pevnou pracovnou dobou a sľubnou kariérou. Miesto toho zobral gitaru, zahral na struny a… Americká animovaná komédia.

Únos

3. marca o 18:30, kino Mier

Dozvedieť sa pravdu, znamená navždy stratiť ilúzie. Posledný deň prvého roku mladej slovenskej republiky sa chýli ku koncu. Všetci oslavujú. Kráľ podsvetia Efendi, aj Prezident. Iba Predseda nemá čo oslavovať. Pozrite si slovenský triler.

Gonsofus

3. marca o 21:00, Subway club

Pred vydaním nového albumu vyrazí Gonsofus vyrazí na turné po slovenských kluboch, pričom sa zastaví aj v Považskej Bystrici. Tretia edícia turné s tradičným názvom Gonsofus v tvojom meste sa uskutoční v marci a začiatkom apríla. Gonsofus predstaví na koncertoch úplne nové a ešte nehrané pesničky z nového albumu, ktorý duo plánuje vydať tento rok na jar.

Dance night

3. marca, LIFE music club

V piatok bude v „lajfku“ v znamení obrovského množstva komerčnej tanečnej hudby, o ktorej zahranie sa postará DJ Majco. Ďalší tip ako sa zabaviť po náročnom týždni.

Psia duša

4. marca o 16:00, kino Mier

Všetci psi idú do neba… teda okrem tých, ktorí si ešte nesplnili poslanie tu na zemi! Vo filmovom spracovaní obľúbenej knihy W. Bruca Camerona prináša renomovaný režisér Lasse Hallström na plátna kín príbeh oddaného chlpáča, ktorý postupne prichádza na to, že na svet prišiel preto, aby ľudí učil smiať sa a milovať. Americký rodinný film.

Hádzaná: Považská Bystrica – Topoľčany

4. marca o 18:00, športová hala

Prvý domáci zápas v nadstavbovej časti Extraligy čaká na našich hádzanárov v sobotu, keď privítame v dôležitom súboji suseda v tabuľke z Topoľčian.

John Wick 2

4. marca o 18:30, kino Mier

S diablom sa nezahráva! Legendárny hrdina John Wick je späť. Pod nátlakom bývalého spolupracovníka, ktorý má v pláne získať kontrolu nad tajným medzinárodným združením nájomných vrahov, sa v plnej sile vracia do akcie. Viazaný krvavou prísahou sa vydáva na cestu do Ríma, kde ho čaká zúčtovanie s bandou tých najnebezpečnejších zabijakov na svete. Americký akčný triler.

Futbal: Považská Bystrica – Rajec

5. marca o 10:00, umelá tráva vo futbalovom areáli

Štart jarnej časti sa pomaly blíži. Ako sú na ňu pripravení považskobystrickí futbalisti? To môže pomôcť odhaliť aj prípravný zápas s Rajcom.

Muzzikanti

5. marca o 18:30, kino Mier

Muzzikanti sú filmom plným pesničiek a melódií, od folklórnych koreňov až po mladú rockovú súčasnosť. Dej sa odohráva na česko-slovensko-poľskom trojmedzí v drsnom, ale pôvabnom kraji Těšínskeho Sliezka. Ide o českú hudobnú romancu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Považská Bystrica sa zabávala: Stovky ľudí v centre mesta! VIDEO a FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM