Kultúra

Prvý májový týždeň láka za zábavou a oddychom: Tipy, ako si ho užiť v Považskej Bystrici a okolí

Prísť po náročnom pracovnom dni na iné myšlienky môže pomôcť jedna zo zaujímavých akcií. Pozrite si prehľad tých, ktoré sa v našom meste a okolí budú konať počas nasledujúcich dní.

Ilustračný obrázok k článku Prvý májový týždeň láka za zábavou a oddychom: Tipy, ako si ho užiť v Považskej Bystrici a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Boj

2. mája o 18:30, Kino Mier

Ten skutočný boj čaká vojaka často až po návrate z bojového poľa domov. Dánsky dôstojník a veliteľ roty Claus Michael Pedersen pôsobí vo vojenskej misii v afganskej provincii Helmand. Doma v Dánsku sa jeho žena Maria snaží zvládať každodenný život bez muža a postarať sa o ich tri malé deti. Mať možnosť vidieť dánsku drámu sa nestáva často, teraz máte možnosť.

Pesničky z kasína

5. mája o 17:00, Kino Mier

V našom meste bude verejná nahrávka pre známu televíziu hrajúcu šlágre. Účinkovať v nej budú Mára, Marcel Zmožek, Milan Iván, Akropola, Profil, Rytmus, Rubín, Silvia a Peter Klimentovci, Marta Vančová, Duet, Krasňanci, FZ Melody.

Captain America: Občianska vojna

6. a 7. mája o 18:30, Kino Mier

Po udalostiach zaznamenaných vo filme Avengers 2: Vek Ultrona, sa pôvodný tím Avengers rozišiel a Steve Rogers preberá vedenie novopostaveného rovnomenného projektu, ktorý sa aj naďalej snaží chrániť ľudstvo. Dôjde však k ďalšiemu incidentu, v ktorom zohrajú Avengers nešťastnú úlohu… Film s Robertom Downeym Jr.

Míľa pre matku

7. mája o 15:00, Kino Mier

Celoslovenské rodinné podujatie pri príležitosti Dňa matiek. Od 15:00 do 17:00 prebieha registrácia, štart je potom o 16:15. Program vyplnia Limbora, DFS Bystrinka, tanečný krúžok ZŠ Rozkvet, mažoretky Marija, The beginners – hip hop, Optimist CREW, ZUŠ HO, Rope skipping ZŠ Nemocničná. Sprievodné akcie budú maľovanie na tvár, súťaže, basketbalisti, tvorivé dielničky a tombola.

Pat a Mat vo filme

8. mája o 10:00 , Kino Mier

Dvojica kutilov Pat a Mat sa vracia na scénu, a to priamo v celovečernom filme pre celú rodinu. Známa dvojica v roku 2016 oslavuje 40. narodeniny a doteraz sa na striebornom plátne ešte nepredviedla. Pre kutilov ich kalibru to ale samozrejme nemôže byť žiaden problém…

Deň matiek

8. mája o 15:00, Kino Mier

Hudobno-zábavný program pri príležitosti Dňa matiek, v ktorom bude účinkovať známe repete speváčka a momentálne ešte známejšia svokra Gizka Oňová.

Výstava umeleckých fotografií

Kino Mier

Až do 11. mája bude v Kine Mier prebiehať 40. ročník výstavy umeleckej fotografie členov Zväzu slovenských fotografov. Príďte sa pozrieť sa krásne snímky nadaných fotografov.

Môže vás zaujímať:

Najkrajší mesiac v Považskej Bystrici s bohatou ponukou podujatí: 10 akcií, na ktorých by ste nemali chýbať!

Na priemyslovke sa v piatok napoludnie neučilo: Žiaci namiesto toho spievali a tancovali

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM