Filip Chudý Rôzne

Prvé FOTO a VIDEO: Považskobystrický jarmok ovládol mesto

Začiatok víkendu patrí v Považskej Bystrici jarmoku. Do ulíc sa vydali stovky ľudí, ktorí si vychutnávajú jarmočnú atmosféru. Ako to v meste vyzerá?

Ilustračný obrázok k článku Prvé FOTO a VIDEO: Považskobystrický jarmok ovládol mesto
Zdroj: Dnes24.sk

V piatok dopoludnia sa začal 21. ročník tradičného Považskobystrického jarmoku, ktorého program bol naplánovaný až do neskorých večerných hodín. No Považskobystričania a ľudia z okolia sa vydali na jarmok už od jeho začiatku. Zamierili nielen pred kino Mier do bohato obsadenej Uličky starých remesiel, ale aj pred mestský úrad a na parkoviská v blízkosti obchodných domov v centre mesta, na ktorých sa situovali ďalšie stánky.

Čítajte tiež: Zábava od rána až do večera: KOMPLETNÝ PROGRAM považskobystrického jarmoku

Jarmok navštívili už v piatkových dopoludňajších hodinách stovky ľudí, ktorí obdivovali tovar v desiatkach stánkoch rozličného druhu. Deti najviac lákali stánky s cukrovinkami, starší uprednostňovali stánky s občerstvením a rôznym tovarom prevažne remeselnej výroby.

Považskobystrický jarmok: Mesto plné stánkov a ľudí
56
Galéria

Na Považskobystrickom jarmoku urobili svoje prezentácie aj rôzne miestne organizácie, ako napríklad skauti, organizátori festivalov, včelári a pod. Svoj priestor tiež dostali rôzne spoločnosti, prezentovali sa napríklad aj hasiči, či boli pripravené atrakcie hlavne pre deti, napríklad detský kolotoč vlastnej výroby. Súčasťou tohtoročného jarmoku sa stalo tiež finále súťaže Mladý remeselník, no a veľkej pozornosti sa tešil Dobročinný bazár.

Považskobystrický jarmok: Ulička starých remesiel
1
Galéria

Ulička starých remesiel pri kine mier bude otvorená do 19:00. Jarmočný koktail, ako bol nazvaný kultúrny program pred mestským úradom, začne o 16:00 a päť skupín by sa malo starať o zábavu až do večerných hodín.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Začiatok jesene s množstvom zábavy: Top 10 víkendových podujatí v Považskej

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM