Filip Chudý Samospráva

Primátor Považskej zvolal mimoriadne zasadnutie: O čom majú poslanci rokovať?

Primátor nášho mesta Karol Janas mimoriadne zvolal považskobystrických mestských poslancov. O čom budú rokovať?

Ilustračný obrázok k článku Primátor Považskej zvolal mimoriadne zasadnutie: O čom majú poslanci rokovať?
Zdroj: Dnes24.sk

Primátor Považskej Bystrice Karol Janas zvolal na piatok 10. februára o 15:00 mimoriadne zasadnutie Mestského zastupiteľstva v Považskej Bystrici. V programe na stránke mesta sú uvedené dva hlavné body.

Prvý obsahuje dva návrhy. A to návrh na predloženie žiadosti o dotáciu z Ministerstva dopravy a výstavby SR a o úver Štátneho fondu rozvoja bývania na obstaranie nájomných bytov „Obytný súbor, Považská Bystrica – Kukučínova ul., 2 × 22 b. j.“ a inžinierske objekty. A tiež tento bod zároveň obsahuje návrh Zmluvy o prevode vlastníctva bytových domov a technickej infraštruktúry v prospech mesta. Jedná sa o novopostavené bytovky pri futbalovom štadióne.

Druhým hlavným bodom rokovania je návrh zmeny rozpočtu mesta Považská Bystrica na rok 2017 rozpočtovým opatrením č. 2/2017. Ako sa píše v dôvodovej správe k tomuto bodu, návrh zmeny rozpočtu je vzhľadom na potrebu odkúpenia spomínaných nájomných bytov a s tým súvisiacich inžinierskych objektov. A tiež kvôli zabezpečeniu finančného krytia dokončenia rekonštrukcie objektu „ZŠ Slovenských partizánov – rekonštrukcia výplní otvorov.“

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Investičné akcie Považskej Bystrice na rok 2017: Sledujte, čo má mesto v pláne

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM