Filip Chudý Kultúra

Prehľad pre Považskobystričanov: Kde hľadať zábavu v novom týždni?

Ak ste si ešte neurobili program na tento týždeň, resp. hľadáte niečo zaujímavé, potom vám práve tento zoznam podujatí môže pomôcť.

Ilustračný obrázok k článku Prehľad pre Považskobystričanov: Kde hľadať zábavu v novom týždni?
Zdroj: TASR

Zatvárame albumy

21. februára o 16:00, kino Mier

Výstava známok pri príležitosti 79. výročia Klubu filatelistov v Považskej Bystrici bude dostupná v priestoroch kina Mier až do 3. marca, pričom vernisáž je na pláne v utorok o 16:00. Cez pracovný týždeň si výstavu môžete pozrieť od 8:00 do 16:00 a v stredu od 8:00 až do 18:00.

Herečky

22. februára o 19:00, kino Mier

Divadelná komédia podľa skutočnej udalosti s podtitulom Miluj blížneho svojho. Osobné životy, partnerské nezhody, sklamané lásky, ale aj rozčarovanie zo súčasnej slovenskej politiky sa mieša s komediálnymi výstupmi a kabaretnými piesňami do tragikomického kokteilu humoru, trápnosti, ale aj oslobodzujúceho smiechu. Hrajú: Zuzana Kronerová, Zuzana Šebová, Darina Abrahámová, Viktor Horján.

John Wick 2

24. februára o 18:30, kino Mier

S diablom sa nezahráva! Legendárny hrdina John Wick je späť. Pod nátlakom bývalého spolupracovníka, ktorý má v pláne získať kontrolu nad tajným medzinárodným združením nájomných vrahov, sa v plnej sile vracia do akcie. Viazaný krvavou prísahou sa vydáva na cestu do Ríma, kde ho čaká zúčtovanie s bandou tých najnebezpečnejších zabijakov na svete. Americký akčný triler.

LEGO Batman vo filme

25. februára o 16:00, kino Mier

Obrovský obchodný i divácky úspech LEGO príbehu povzbudil tvorcov k nakrúteniu samostatného animovaného dobrodružstva vodcu celej skupiny – LEGO Batmana. Americký animovaný dobrodružný film.

Všetko alebo nič

25. februára o 18:30, kino Mier

Prvý film podľa bestselleru Evity Urbaníkovej. Jej najpredávanejšia kniha sa dočkala svojej dlho očakávanej filmovej podoby! Začiatok roku 2017 bude v slovenských kinách patriť nerozlučnej trojici, Linde, Vande a Edovi, kde každý z nich je iný, každý z nich má svoj príbeh, no spája ich vrúcne, oddané priateľstvo. Slovensko-česká komédia.

Detský karneval

26. februára o 15:00, KD Zemiansky Kvašov

Počtom obyvateľov najmenšia mestská časť Považskej Bystrice pripravuje na nedeľu o 15:00 v tamojšom kultúrnom dome karneval pre deti a ich rodičov.

Považská hitparáda

26. februára o 15:00, kino Mier

Už 35. kolo obľúbenej pesničkovej súťaže sa uskutoční v kine Mier. Hosťom bude Ľudo Kuruc a hudobný sprievod zabezpečí HS Bonita.

Výtvarníci deťom

ZUŠ IWK

Základná umelecká škola Imra Weinera Kráľa organizuje v priestoroch školskej galérie dobročinnú predajnú výstavu Výtvarníci deťom, ktorá bude prebiehať pod záštitou primátora mesta do 26. februára.

Po(d)hľady

MG art galéria

Výstava výtvarných prác Zuzany Vaverčákovej potrvá v priestoroch galérie na Ulici M.R. Štefánika do 10. marca.

Hračky v minulosti

Vlastivedné múzeum

Táto výstava je sprístupnená pre verejnosť vo výstavnej miestnosti múzea (budova Strednej priemyselnej školy) do začiatku júna. Výstava prezentuje viaceré druhy hračiek – od tradičných ľudových po tzv. socialistické. Skvostom výstavy je skriňové bábkové divadlo s 22 bábkami a inventárom zo začiatku 20. storočia.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Fašiangové zábavy v našom okolí a ich lákadlá: Necháte sa zvábiť aj vy?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM