Filip Chudý Krimi

Pozor aj po sviatkoch: Muži zákona sa chystajú na považskobystrické cesty

Ak sa po Vianociach chystáte niekde na cestu, mali by ste si dávať zvýšený pozor. Polícia chystá akcie v Považskej Bystrici a okolí. Kedy?

Ilustračný obrázok k článku Pozor aj po sviatkoch: Muži zákona sa chystajú na považskobystrické cesty
Zdroj: Dnes24.sk

Na základe analýz dopravnej nehodovosti bude v obvode Krajského riaditeľstva PZ Trenčín vykonaná kontrola na osobitnú zodpovednosť na území niekoľkých okresov v pôsobnosti KR PZ Trenčín, medzi nimi nechýba ani Považskobystric­ký okres.

„V okrese Považská Bystrica bude akcia vo štvrtok 29. decembra,“ informovala Pavol Kudlička, hovorca KR PZ v Trenčíne.

Ako ďalej prezradil, v tento deň bude akcia aj v Púchovskom okrese, no už v stredu 28. decembra bude akcia v okresoch Trenčín, Ilava, Bánovce nad Bebravou, Nové Mesto nad Váhom a Myjava. „Dokumentovať sa budú tie porušenia pravidiel cestnej premávky, ktoré sú hlavnými príčinami dopravných nehôd, a to najmä rýchlosť jazdy, nesprávne predchádzanie a nedanie prednosti v jazde,“ doplnil Kudlička.

Polícia zároveň opätovne upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, dbali na zvýšenú pozornosť, opatrnosť a ohľaduplnosť voči chodcom a cyklistom, nakoľko v poslednom období eviduje viacero dopravných nehôd pri ktorých došlo k ťažkej i ľahkej ujme na zdraví, dokonca aj k usmrteniu účastníkov cestnej premávky.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Nezvaný hosť v známom bufete v Považskej: Čo za to mladíkovi hrozí?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM