Filip Chudý Futbal

Považskobystrický štadión plne vyťažený: Môžete vidieť v akcii všetky naše tímy

Vzácna zhoda okolností rozhodla o tom, že považskobystrickí fanúšikovia nemusia nikam cestovať a môžu všetko vidieť na jednom mieste.

Ilustračný obrázok k článku Považskobystrický štadión plne vyťažený: Môžete vidieť v akcii všetky naše tímy
Zdroj: Dnes24.sk

Futbalový klub MŠK Považská Bystrica čaká bohatý a zároveň zaujímavý zápasový víkend, aký často nebýva. Veď všetky mužstvá MŠK sa predstavia počas víkendu na domácom trávniku, čo je vzácna zhoda.

Všetko to odštartujú sobotné dorastenecké zápasy proti Interu Bratislava. O 10:00 si budú sily merať starší dorastenci týchto klubov a o 12:30 ich mladší kolegovia. Následne od 14:30 odohrajú svoj premiérový zápas v novej sezóne aj naše ženy, ktoré privítajú MFK Ružomberok.

Vrcholom sobotného programu bude zápas seniorského tímu mužov proti Jasenici, ktorý začne o 17:00. V prvých troch kolách Považskobystričania ešte neprehrali, čím predĺžili svoju úspešnú sériu na 24 zápasov bez prehry a potiahnuť ju chcú ďalšou výhrou.

A aby toho futbalu v Považskej Bystrici nebolo počas víkendu málo, o bodku sa postarajú v nedeľu žiacke zápasy. Starší žiaci privítajú o 10:00 ČFK Nitra a mladší toho istého súpera, ale o 12:00. Aj tieto zápasy sa odohrajú na hlavnom ihrisku futbalového štadióna MŠK. Okrem dobrého futbalu by mal fanúšikov potešiť aj bufet, ktorý je podľa facebookovej stránky MŠK Považská Bystrica opäť v prevádzke.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Úspech za hranicami pre Považskú: Trénerove slová potešia

Skvelý debut odchovanca Považskej v reprezentácii: Bubelov gól! VIDEO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM