Filip Chudý Krimi

Považskobystrickí vodiči, zbystrite: Policajti prezradili dôležitý termín

Máme užitočné informácie pre vodičov, keďže muži zákona sa chcú sústrediť práve na nich. Kedy sa zamerajú na považskobystrické cesty?

Ilustračný obrázok k článku Považskobystrickí vodiči, zbystrite: Policajti prezradili dôležitý termín
Zdroj: TASR

Na základe analýz dopravnej nehodovosti bude v obvode Krajského riaditeľstva PZ Trenčín vykonaná počas tohto týždňa kontrola na osobitnú zodpovednosť na území niekoľkých okresov, týkať sa to bude aj Považskobystrického okresu.

„V okrese Považská Bystrica bude akcia v stredu 15. marca,“ informoval hovorca KR PZ v Trenčíne Pavol Kudlička s tým, že v rovnaký bude akcia aj v okrese Púchov.

Ako ďalej uviedol, vo štvrtok 16. marca bude zas akcia v okrese Prievidza. „Dokumentovať sa budú tie porušenia pravidiel cestnej premávky, ktoré sú hlavnými príčinami dopravných nehôd. A to najmä rýchlosť jazdy, nesprávne predchádzanie a nedanie prednosti v jazde,“ doplnil Kudlička, pričom polícia podľa jeho slov upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, nakoľko v poslednom období eviduje viacero dopravných nehôd pri ktorých došlo k ťažkej i ľahkej ujme na zdraví, dokonca aj k usmrteniu účastníkov cestnej premávky.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Suma, ktorá zarazí: Aha, koľko vybrali mestskí policajti z Považskej na pokutách

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM