Filip Chudý Iné športy

Považskobystrickí hokejbalisti bojujú o play-off: Čaká ich šesťbodový zápas

Po dobrom úvode sezóny sa hokejbalisti Považskej Bystrice trochu prepadli v tabuľke, ale už v najbližšom zápase to môžu zmeniť.

Ilustračný obrázok k článku Považskobystrickí hokejbalisti bojujú o play-off: Čaká ich šesťbodový zápas
Zdroj: Milan Kováčik

Hokejistov HBK PROTEF Považská Bystrica čaká v nedeľu o 11:00 veľmi dôležitý zápas v boji o play-off. Po dvoch prehrách za sebou sú totiž Považskobystričania na 10. mieste, keď na pozíciu zaručujúcu vyraďovaciu fázu strácali pred týmto kolom dva body. Ich najbližším súperom bude HBK Hokejmarket Skalica, ktorá má len o štyri body viac ako naši hokejbalisti.

„Pre nás je to šesťbodový zápas, keďže sme už pod čiarou play-off. Skalica je veľmi silná, má v kádri veľa reprezentantov. Zápas na ich pôde sme vyhrali 5:2, čiže nám to budú chcieť vrátiť. No hráme doma, navyše pred televíznymi kamerami, aj z toho dôvodu to bude duel v plnom nasadení. Chcel by som pozvať všetkých fanúšikov, aby nás prišli podporiť a pomohli nám k trom bodom,“ povedal považskobystrický brankár Peter Buliš.

Aj Skaličania prehrali dve stretnutia za sebou, no majú vo svojom kádri druhého najproduktívnej­šieho hráča súťaže Richarda Váleka, na ktorého si domáci budú musieť dať pozor. Kto by nemohol prísť povzbudiť našich hokejbalistov osobne, môže si zápas pozrieť v TV 213.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Skvelý štart považskobystrických hokejbalistov: Porazili favoritov a vedú súťaž

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM