Filip Chudý Krimi

Považskobystrickí dopraváci, palec hore! Namiesto pokuty rýchla cesta do nemocnice

Dopravní policajti z Považskej Bystrice zastavili auto idúce rýchlosťou 92 km/h v obci. Šoférovala ho plačúca Barbora (22). Aký na to mala dôvod?

Ilustračný obrázok k článku Považskobystrickí dopraváci, palec hore! Namiesto pokuty rýchla cesta do nemocnice
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Policajti Okresného dopravného inšpektorátu Okresného riaditeľstva Policajného zboru z Považskej Bystrice do bodky naplnili svoje poslanie pomáhať a chrániť, informovala o tom Elena Antalová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Ako ďalej uviedla, počas celokrajskej osobitnej kontroly zameranej najmä na dodržiavanie maximálnych povolených rýchlostí namerali na ceste I/49 v obci Vieska-Bezdedov v Púchovskom okrese vozidlo Honda Civic, ktoré jazdilo cez obec rýchlosťou 92 km/h. „Preto ho predpísaným spôsobom zastavili. Vodičkou Hondy bola mladá žena, 22-ročná Barbora z okresu Púchov. Policajti jej začali vysvetľovať, že sa dopustila priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. Mladá žena im s plačom a značne vystresovaná začala vysvetľovať, že vezie svojho partnera do nemocnice, lebo si sekerou zaťal do ruky,“ opísala Antalová s tým, že na sedadle spolujazdca sedel mladý muž, ktorý mal obviazanú ranu na ruke a cez obväz presakovala krv, pričom v aute na zadných sedadlách boli aj dve malé deti.

„Keď policajti práp. Juraj Martiš a ppráp. Peter Beláš videli, v akom je mladá žena ťažkom rozpoložení, vystresovaná a uplakaná, okamžite konali. Ich prioritou sa stalo dopraviť jej zraneného muža do nemocnice. Zranený muž si k nim presadol a dopravní policajti mladého muža priviezli do púchovskej nemocnice. Vodička Hondy potom prišla za ním. Vzhľadom k okolnostiam policajti tento priestupok vyriešili napomenutím,“ dodala krajská policajná hovorkyňa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Hrôza v Považskobys­trickom okrese: Synovi (39) za vyhrážky otcovi hrozí basa!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM