Filip Chudý Rôzne

Považskobystrické kúpalisko sa už pripravuje: Poznáme termín otvorenia!

So zvyšujúcimi sa teplotami začínajú Považskobystričania myslieť už aj na relax pri vode. Kedy sa otvoria brány nášho letného kúpaliska?

Ilustračný obrázok k článku Považskobystrické kúpalisko sa už pripravuje: Poznáme termín otvorenia!
Zdroj: MŠK Považská Bystrica

Ortuť teplomera stúpa pomaly stále vyššie a s tým sú spojené aj čoraz častejšie pohľady Považskobystričanov na letné kúpalisko na Lánoch. Nedočkavosť zvyšuje aj fakt, že v týchto dňoch v areáli kúpaliska prebiehajú prípravné práce na začiatok novej sezóny, čo nám potvrdil aj Ľubomír Kubovič, riaditeľ Mestských športových klubov (MŠK) Považská Bystrica, ktoré majú letné kúpalisko na starosti.

„Zatiaľ je predpokladaný termín spustenia letného kúpaliska v sobotu 17. júna. Všetko chystáme k tomuto termínu, ale, samozrejme, môže do toho prehovoriť ešte počasie,“ povedal Kubovič o plánovanom termíne spustenia v sezóne 2017.

Ako ten ďalej uviedol, nepredpokladá, že skôr by mohlo byť ideálne počasie na spustenie kúpaliska. „Ak nebude ideálne počasie ani v termíne chystaného spustenia, v ten deň ho ešte neotvoríme. Ale pokiaľ bude dobré počasie, určite budeme pripravení po technickej aj personálnej stránke na jeho spustenie 17. júna,“ doplnil riaditeľ MŠK.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

V Považskej pribudnú nové parkovacie miesta: Týka sa to týchto sídlisk! FOTO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM