Filip Chudý Rôzne

Považskobystrické kúpalisko sa už pripravuje na sezónu: Poznáme termín jeho otvorenia!

Horúce dni nútia Považskobystričanov myslieť už aj na relax pri vode. Nám sa podarilo zistiť, kedy sa otvoria brány nášho kúpaliska a či sa bude dať počas leta využívať aj krytá plaváreň.

Ilustračný obrázok k článku Považskobystrické kúpalisko sa už pripravuje na sezónu: Poznáme termín jeho otvorenia!
Zdroj: MŠK Považská Bystrica

Ortuť teplomera stúpa v týchto dňoch stále vyššie a s tým sú spojené aj čoraz častejšie pohľady Považskobystričanov na letné kúpalisko. Obyvatelia už s napätím očakávajú, kedy sa z neho bude šíriť hlasná hudba a huriavk množstva ľudí, ktorí ho budú využívať na schladenie počas horúcich dní. Nám sa podarilo zistiť, na kedy je naplánované jeho otvorenie.

„Letné kúpalisko v súčasnosti už pripravujeme. Ide o čistenie a dezinfekciu hlavného bazéna, odoberanie vzoriek a začatie nahrievania vody. Čakáme na vývoj počasia. Ak bude vývoj priaznivý, otvoríme kúpalisko 11. júna. Ak by počasie nebolo vtedy priaznivé, otvorenie letného kúpaliska sa posúva na najbližší možný termín,“ povedal nám riaditeľ MŠK Považská Bystrica Ľubomír Kubovič.

Mestské športové kluby spravujú tiež krytú plaváreň, preto sme zisťovali, či budú súčasne otvorené počas leta obe vodné športoviská v Považskej Bystrici. „Krytá plaváreň bude otvorená približne do konca júna. Cez leto otvorená nebude, keďže sa na nej musia vykonať určité opravy, revízie a tiež sa musí vyčistiť bazén. Navyše presúvame pracovníkov z krytej plavárne na letné kúpalisko,“ vyjadril sa nám Kubovič.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

S novým týždňom, nové možnosti zábavy: 10 tipov redakcie, kde sa nudiť nebudete

Ďalšie zmeny v kádri MŠK Považská Bystrica: Jedna opora odchádza, druhá zas prichádza

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM