Filip Chudý Iné športy

Považskobystričanov preveria ťažkí súperi: Čaká ich bratislavský víkend

Považskobystrickí hokejbalisti bojujú o play-off a počas tohto víkendu ich preveria súperi z čela tabuľky. Zhodou okolností obaja z hlavného mesta.

Ilustračný obrázok k článku Považskobystričanov preveria ťažkí súperi: Čaká ich bratislavský víkend
Zdroj: Milan Kováčik

Po sľubnom úvode sezóny sa hokejbalisti HBK PROTEF Považská Bystrica trochu prepadli v tabuľke, ba dokonca vypadli z postupovej osmičky do play-off, ale do nej sa chcú čo najrýchlejšie vrátiť. Potvrdili to aj minulý týždeň, keď si v dôležitom televíznom zápase poradili so Skalicou 5:3, čím sa priblížili k svojmu súperovi na rozdiel jedného bodu, pričom od ôsmeho miesta ich delilo pred víkendom len horšie skóre.

V sobotu o 13:00 hostia Považskobystričania doma aktuálneho lídra tabuľky LG ABhokej Bratislava, ktorý v tejto sezóne v riadnom hracom čase a ani v predĺžení ešte neprehral. No naši hokejbalisti by to chceli zmeniť a oplatiť súperovi prehru 1:4 z prvého vzájomného duelu v tejto sezóne.

No súpera z hlavného mesta budú naši hokejbalisti nielen hostiť, ale počas tohto víkendu sa za ním ešte aj vyberú. V nedeľu totiž o 13:00 nastúpia na pôde aktuálne tretieho tímu tabuľky Leaders Ružinov, na ktorý strácajú len štyri body a v úvode sezóny si s ním doma poradili v pomere 3:2.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Športový sviatok roka v Považskej prichádza: Pripravené novinky pre fanúšikov

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM