Filip Chudý Kultúra

Považskobystričan PanDee (23) s novým klipom: Zábery vám budú povedomé

Považskobystričan Michal Meliš, v umeleckým smeroch známejší ako PanDee, má nový videoklip nakrútený aj v našom meste, ktorý už zaujal tisíce ľudí.

Ilustračný obrázok k článku Považskobystričan PanDee (23) s novým klipom: Zábery vám budú povedomé
Zdroj: PanDee

V stredu večer uzrel svetlo sveta nový videoklip 23-ročného Považskobystričana Michala Meliša, ktorý má umelecké meno PanDee. Jeho videoklip s názvom Strácam slová mal za necelé dva dni už takmer 5000 zhliadnutí. Náš pesničkár robí podľa vlastných slov hudbu asi od roku 2010, ale skutočne vážne sa tomu venuje približne dva roky.

„Strácam slová je môj v poradí štvrtý videoklip, ale zároveň najlepší. Dal som do toho veľa času a úsilia. Som rad, že sa to podarilo zrealizovať do takej podoby, v akej to nakoniec je, no a tiež ma teší, že to má len pozitívne ohlasy,“ povedal PanDee.

Ako uviedol, keďže nerád čaká, celý proces trval na neho až príliš dlho. „Refrén pesničky Strácam slova som mal v zásuvke asi trištvrte roka nahratý a zabudnutý. Raz som si triedil projekty a narazil som práve na tento refrén a chytil ma, tak som si povedal, že to dokončím a predám niekomu z popovej scény. Po nahratí ma ale pesnička chytila za srdce a povedal som si, že musí ostať u mňa a rozhodol som sa natočiť na ňu zároveň aj klip,“ prezradil považskobystrický umelec.

A keďže podľa neho nestačí ľuďom pesničku už len počuť, ale aj vidieť, aby mala väčší dosah, rozhodol sa osloviť šikovných považskobystrických chalanov z AND production, s ktorými vytvoril tento videoklip. „Jeho natáčanie sme rozdelili do troch dní. Prvý deň sme spravili pár záberov večer v centre Považskej Bystrice. Druhy deň sme natáčali v považskobys­trickom kine Mier, za čo veľmi ďakujem PX centru, že nám poskytli priestory. Tretí deň sme robili zábery na Vršatci a v Manínskej tiesňave,“ vysvetlil PanDee, ktorý ďakuje každému, kto si vypočuje jeho pesničku, keďže umelca napĺňa jedine pozornosť.

Videoklip považskobystrického umelca: PanDee - Strácam slová
1
Galéria

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Výstava v Považskej, ktorá pomáha: Rôzne umelecké žánre od desiatok autorov

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM