Filip Chudý Krimi

Považskobystričan (46) si riadne zavaril: Za inštalatérske kúsky mu hrozí basa!

Na Lánskej ulici v Považskej Bystrici riešila polícia prípad, v ktorom v hlavnej úlohe figuruje 46-ročný muž z nášho mesta. Ako dlho môže sedieť?

Ilustračný obrázok k článku Považskobystričan (46) si riadne zavaril: Za inštalatérske kúsky mu hrozí basa!
Zdroj: TASR

Poverený policajt Obvodného oddelenia Policajného zboru z Považskej Bystrice vzniesol obvinenie z pokračujúceho prečinu krádeže voči 46-ročnému mužovi z Považskej Bystrice. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička.

„Obvinený muž mal od októbra 2017 do 27. decembra 2017 neoprávnene odoberať elektrickú energiu do prenajatého bytu na Lánskej ulici v Považskej Bystrici. Muž sa mal neoprávnene napojiť na elektrickú energiu v spoločných pivničných priestoroch bytového domu, pričom spoločenstvu vlastníkov bytového domu bola spôsobená škoda vo výške cca 190 eur,“ povedal Kudlička.

Ako ďalej uviedol, následne mal muž 14. novembra 2017 vykonať zásah do vodovodného potrubia uvedenej bytovky. „A to tak, že potom čo bol z dôvodu neplatenia nájomného za byt odpojený od prívodu studenej a teplej vody, neoprávnene odstránil plomby na prívodoch vody a zaslepené potrubie opäť spojil. Vodu neoprávnene odoberal do 27. decembra 2017, kedy to zistila majiteľka bytu a takto jej spôsobil škodu vo výške cca 31 eur,“ doplnil krajský policajný hovorca s tým, že obvinenému mužovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM