Filip Chudý Rôzne

Považská pripomína pred Dušičkami trhovisko: O čo je najväčší záujem? FOTO

Aj v našom meste vidieť, že sa blížia Dušičky, keďže takmer všade sa k nim ponúka tovar. Čo Považskobystričania najviac kupujú?

Ilustračný obrázok k článku Považská pripomína pred Dušičkami trhovisko: O čo je najväčší záujem? FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Sviatok všetkých svätých a Pamiatka zosnulých sa nezadržateľne blíži, čo poznať aj v Považskej Bystrici. Centrum mesta sa v niektorých častiach premenilo akoby na trhovisko s potrebami na nasledujúce dni, počas ktorých ľudia spomínajú na svojich blízkych, pričom pozadu v tomto smere nezostali ani kamenné predajne.

Predajcovia sa zamerali na rôzny sortiment, ktorý by mohol ľudí najviac zaujímať, pričom podľa nami oslovených predajcov sa u nich ľudia zaujímajú o tie isté veci, o ktoré aj v minulých rokoch. „Nič zásadné sa oproti minulému roku nezmenilo, neprišiel žiaden nový trend, ľudia kupujú to, čo zvyčajne. No zatiaľ v menšom množstve, ako to bolo pred rokom, no možno si to nechávajú na poslednú chvíľu,“ informoval súkromný predajca v priestore medzi Priorom a Bancom Lukáš Šteiniger.

„U nás ľudia kupujú naozaj všetko. Umelé, živé aj sušené ikebany, živé a umelé kvety, proste všetky druhy. Aj predaj jednotlivých vecí ide približne rovnako. Ľudia chcú proste široký výber a z toho vyberajú všetko,“ prezradila Soňa Kapitániková, majiteľka Kvietkarstva Soňa, ktoré má pobočky v M parku a bývalej Hypernove.

Záujem o fialovú

Podobný názor nám prezentovali aj v Kvetoch Yvonn v budove bývalých tlačiarní a tiež predajcovia v podchode pri Tabate, pričom okrem kvetov je veľký záujem aj o kahance. „Veľké umelé kytice idú asi najviac. Zrejme to bude spôsobené cenou, keďže je nižšia, no samotný produkt je pomerne veľký,“ bol konkrétnejší Lukáš Šteiniger.

Príprava na Dušičky: Ponuka u predajcov v Považskej
11
Galéria

Ten tiež prezradil, že najväčší záujem eviduje v Považskej Bystrici o fialovú farbu, čím sa vlastne zopakoval minulý rok, pričom podobne sú na tom aj inde. „U nás najviac ide fialová a biela,“ doplnila Soňa Kapitániková.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

FOTO: Príjemnejšie čakanie na detskej pohotovosti v Považskej

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM