Aktualizované Filip Chudý Kultúra

Posledný októbrový víkend klope na dvere: TOP akcie v Považskej a okolí

Blíži sa víkend, ktorý bude mať prívlastok posledný októbrový. Ale aj na konci mesiaca môžete zažiť v našom meste a okolí veľa zábavy. Kde a kedy?

Ilustračný obrázok k článku Posledný októbrový víkend klope na dvere: TOP akcie v Považskej a okolí
Zdroj: TASR

Hokej: Považská Bystrica – Trnava – ODLOŽENÉ

27. októbra o 18:00, zimný štadión

Považskobystrickí hokejisti sa môžu počas tohto týždňa odpútať z posledného miesta tabuľky, ale na to musia zvládnuť domáci zápas proti susedovi v tabuľke z Trnavy a zabodovať následne aj v nedeľu proti reprezentačnej 20-tke. Dokážu to?

Aktualizácia: Zápas sa odložil kvôli maródke v šatni Považskobystri­čanov.

Snehuliak

27. októbra o 18:30, kino Mier

Čoskoro napadne prvý sneh. Potom znovu zabije. Po tomto filme už nikdy nebudete stavať snehuliaka s radosťou. Harry Hole je enfant terrible tímu, vyšetrujúceho zločiny v nórskej metropole. Na jednej strane je to výnimočne dobrý detektív, ktorého netradičné metódy skoro vždy vedú k úspechu, na strane druhej sa však jedná o nezodpovedného alkoholika. Americký triler.

Hokejbal: Považská Bystrica – Petržalka

28. októbra o 13:00, hokejbalové ihrisko

Považská Bystrica je na víťaznej vlne, vďaka čomu bojuje o čelo tabuľky, veď na vedúce Vrútky stráca z druhého miesta len bod. Dostane sa po poslednom októbrovom víkende na vytúžené prvé miesto?

Chalúpka marikovskej tradície

28. októbra o 14:00, Dolná Mariková

V sobotu bude oficiálne sprístupnená tradičná chalúpka Ľubice Jenčíkovej v Dolnej Marikovej – Besnom 245. Záujemcovia si ju môžu pozrieť po dohovore (0948 230 477).

Burza platní

28. októbra o 18:00, Subway club

Kto má rád hudbu a ešte radšej ju počúva osvedčeným spôsobom pomocou vinylových platní, ten by nemal chýbať na burze platní v našom meste.

matka!

28. októbra o 18:30, kino Mier

Nikdy nezabudnete, kedy ste prvýkrát videli tento film. Najhorší zvuk, ktorý môžete počuť v raji, je zaklopanie na dvere. Jennifer Lawrence a Javier Bardem hrajú v thrilleri matka! manželský pár. Ich idylické spolužitie v krásnom dome v lone prírody naruší príchod nezvaných hostí, ktorých počet neustále narastá. Americký psychologický triler.

Hádzaná: Slovensko – Luxembursko

29. októbra o 15:00, športová hala

V našom meste sa po štyroch rokoch odohrá zápas slovenskej hádzanárskej reprezentácie mužov. V úvodnom domácom zápase kvalifikácie MS 2019 privítame Luxembursko. Medzi nominovanými hráčmi sú aj dvaja odchovanci nášho klubu (Ľubomír Ďuriš, Marián Žernovič). Príďte si vychutnať hádzanársky sviatok na Považí.

Pyžamo pre šiestich

29. októbra o 16:30 a 19:00, kino Mier

Skvelá francúzska komédia z dielne Marca Camolettiho, ktorá obletela celý svet. Je voľným pokračovaním hry Tri letušky v Paríži. V divadelnom predstavení hrajú Gabriela Škrabáková, Danica Jurčová, Anna Nováková, Richard Stanke, Ján Dobrík, Michal Rovňák.

Hokej: Považská Bystrica – Slovensko 20 – ODLOŽENÉ

29. októbra o 17:00, zimný štadión

Vo vloženom zápase privítajú naši hokejisti mladých reprezentantov Slovenska do 20 rokov, ktorí sa pripravujú na svetový šampionát. Čo ukáže táto zaujímavá konfrontácia?

Jozef Sádecký: Momenty krajiny

Kino Mier

Autorská výstava krajinárskej a horskej fotografie považskobystrického fotografa Jozefa Sádeckého. Výstava potrvá už len do 31. októbra a pozrieť si ju môžete počas pracovných dní od 8:00 do 16:00 a počas víkendu v čase podujatí v kine Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Prvé INFO: Poznáme termín vianočných trhov v Považskej Bystrici

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM