Filip Chudý Kultúra

Posledný októbrový víkend klope na dvere: TOP 10 považskobystrických akcií

Blíži sa víkend, ktorý bude mať prívlastok posledný októbrový. Ale aj na konci mesiaca môžete zažiť v našom meste veľa zábavy. Kde a kedy?

Ilustračný obrázok k článku Posledný októbrový víkend klope na dvere: TOP 10 považskobystrických akcií
Zdroj: TASR

Bassession DNB

28. októbra o 21:00, Subway club

Bassession v halloweenskej edícii. DNB hudba trvajúca celú noc od DJ Myko a hudobných hostí.

Halloween dance night

28. októbra, LIFE music club

S bláznivými halloween párty sa roztrhne tento víkend vrece. Táto bude s tými najväčšími a najlepšími párty hitmi posledných rokov v podaní podľa slov organizátorov jedného z najlepších komerčných DJ na Slovensku – Majca.

Bezva ženská na krku

29. októbra o 18:30, kino Mier

Sympatická Eliška je na plný úväzok milujúcou manželkou charizmatického a bohatého Pavla. Avšak len do tej doby, kým ju na prahu štyridsiatky milým a korektným spôsobom nepožiada o rozvod. Keď nový život, tak s celou parádou! Ďalšia česká komédia je na svete.

Zóna A

29. októbra o 20:45, Apollo music club

Koncert známej bratislavskej punkovej kapely ozdobí sobotný večer v našom meste. Jej koncert začne o 21:45, hodinu predtým ešte predkapela Papundekel.

Halloween Hiphop Party!

29. októbra o 21:00, Subway club

Táto párty bude plná hip-hop, r&b a dancehall muziky v podaní rezidentného Selektora Kreativ! K halloweenu patria strašidelné masky a kostýmy, kto bude mať najstrašidelnej­šiu masku?

Futbal: Považská Bystrica – Podmanín

29. októbra o 15:00, futbalový štadión

Futbalový vrchol jesene v našom meste príde v poslednom jesennom kole, keď sa tu odohrá veľké mestské derby proti mestskej časti Podmanín. Považskobystričania sú prví, no Podmanínci na treťom mieste strácajú na nich len tri body.

Petzvalov mapový okruh fotoklubov

29. októbra o 15:00, kino Mier

Minimálne priaznivci fotografovania a fotografie by si nemali nechať ujsť vyhodnotenie a vernisáž výstavy XXII. ročníka celoslovenskej súťaže Petzvalov mapový okruh fotoklubov. Výstava následne potrvá do 30. novembra a návštevníci majú možnosť pozrieť si výber najlepších fotografií členov fotoklubov z celého Slovenska.

Hokejbal: Zápasy Považskej Bystrice

29. a 30. októbra o 13:00, hokejbalové ihrisko

Považskobystrickí hokejbalisti prehrali dva domáce zápasy za sebou, pričom ďalšie dva majú pred sebou, a to rovno v dvoch dňoch. V sobotu privítajú Vrútky a v nedeľu nastúpia proti obhajcovi titulu z Martina.

Deväť životov pána Fúzika

30. októbra o 16:00, kino Mier

Tom Brand je závratne úspešný, závratne bohatý a blbec. V snahe postaviť najvyšší mrakodrap na severnej pologuli je samoľúby miliardár pripravený obetovať čokoľvek. Aj lásku svojej rodiny. Pozrite si zábavnú rodinnú komédiu s magicky bláznivými kúzlami.

Jack Reacher: Nevracaj sa

30. októbra o 18:30, kino Mier

Drsnejších detektívov po svete veľa nechodí. Jack Reacher má naviac pod kožou vojenský dril, tvár Toma Cruisa, prenikavý intelekt a neodolateľnú schopnosť z kohokoľvek čokoľvek vymlátiť. Hrdina úspešnej knižnej série Leeho Childa sa po prvýkrát objavil na filmovom plátne pred štyrmi rokmi a už vtedy bolo jasné, že to nebolo naposledy.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Klára (15) z Považskej dostala nápad a … Je nominovaná na Detský čin roka!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM