Krimi

Polícia v Považskej Bystrici: Zmena miest pri prijímaní oznámení

Keďže sa policajný zbor reorganizuje, došlo aj k zmene miest, kde sa môžu nahlasovať trestné oznámenia. Na ktorých miestach v Považskej Bystrici sa môžete po novom obrátiť na políciu?

Ilustračný obrázok k článku Polícia v Považskej Bystrici: Zmena miest pri prijímaní oznámení
Zdroj: TASR

Na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Považskej Bystrici prebieha reorganizácia, preto sa uskutočnili aj určité zmeny. Tie sa týkajú miesta podania oznámení o protiprávnych činoch, akú sú oznámenia o priestupkoch alebo trestných činoch, resp. oznámenia o stratách, napríklad dokladov a pod.

Počas prebiehajúcich organizačných zmien bude polícia oznámenia o uvedených činoch prijímať na dvoch rôznych miestach.

Prvé miesto: V čase od 7:30 do 15:30 môžu občania svoje oznámenie podať priamo na Obvodnom oddelení Policajného zboru Považská Bystrica, ktoré sídli na Námestí Andreja Hlinku. Je to budova oproti cintorínu v centre mesta.

Druhé miesto: V čase od 15:30 do 07:30 bude polícia prijímať oznámenia v budove Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Považskej Bystrici na Kukučínovej ulici. Čiže v policajnej budove pri veľkej okružnej križovatke pod diaľničným mostom.

Uvedené zmeny budú trvať až do ukončenia reorganizácie. Keď tá skončí, oznámenia sa budú prijímať len v budove Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Považskej Bystrici.

Môže vás zaujímať:

Mestská polícia otvorene: Koľko vyzbierala v roku 2015 na pokutách?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM