Krimi

Policajti sa nestačili čudovať: Považskobystričan Jakub (25) sa po diaľnici rútil vyše 200 km/h!

Trenčianski diaľniční policajti v uplynulom týždni namerali až štyroch vodičov, ktorí sa rútili po diaľnici rýchlosťou viac ako 200 km/h. Medzi nimi bol aj Považskobystričan Jakub, ktorý dostal vysokú pokutu.

Ilustračný obrázok k článku Policajti sa nestačili čudovať: Považskobystričan Jakub (25) sa po diaľnici rútil vyše 200 km/h!
Zdroj: Policajný zbor SR

V nedeľu v priebehu dopoludnia a v priebehu jednej hodiny diaľniční policajti namerali až dvoch vodičov jazdiacich cez 200 km/h.

„Prvým bol 27-ročný Jakub z Považskej Bystrice na vozidle BMW, ktorý šiel rýchlosťou 205 km/hod,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Trenčíne Elena Antalová, pričom polícia poskytla aj foto daného incidentu.

„Aj v tomto prípade diaľniční policajti z Trenčína uložili maximálnu blokovú pokutu, akú možno udeliť na mieste. Vodiči za svoju rýchlu jazdu dostali pokutu vo výške 800 eur. Diaľniční policajti budú v kontrolách merania rýchlosti jazdy pokračovať aj naďalej. Rýchlosť jazdy je jedna z najčastejších príčin zavinenia dopravných nehôd! Títo vodiči svojou riskantnou a rýchlou jazdou ohrozujú nielen seba, ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky,“ dodala policajná hovorkyňa.

Môže vás zaujímať:

Veľké policajné pátranie: Muži zákona hľadajú Alenu (27)!

AUTENTICKÉ FOTO: Mladá vodička s BMW vrazila do policajného auta!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM