Filip Chudý Krimi

Policajti opísali nepríjemnú nehodu na SNP: Prišli s touto výzvou! FOTO

Policajti z Považskej Bystrice povedali viac o nepríjemnej nehode na známej ceste na sídlisku SNP. Čo žiadajú?

Ilustračný obrázok k článku Policajti opísali nepríjemnú nehodu na SNP: Prišli s touto výzvou! FOTO
3
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Policajti Okresného dopravného inšpektorátu z Považskej Bystrice vykonávajú objasňovanie dopravnej nehody, ktorá sa stala dňa 24. januára 2018 v čase cca o 10:50 v Považskej Bystrici na sídlisku SNP. Informoval o tom Pavol Kudlička, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne s tým, že dopravní policajti z Považskej Bystrice hľadajú svedkov tejto dopravnej nehody.

„Pravdepodobne k nej došlo tak, že vodičovi jazdiacemu na osobnom motorovom vozidle zn. Hyundai i20 po miestnej komunikácii na sídlisku SNP v Považskej Bystrici v smere od centra mesta na Podmanín malo z pravej strany náhle vojsť do jeho jazdnej dráhy osobné motorové vozidlo zn. Fiat Punto. Vodič jazdiaci na vozidle Hyundai, aby zabránil zrážke strhol riadenie doľava, kde prešiel do protismeru a narazil prednou časťou vozidla do lampy pouličného osvetlenia. K zrážke uvedených vozidiel nedošlo,“ opísal Kudlička.

Ten doplnil, že svedkovia, ktorí by mohli poskytnúť akékoľvek informácie k uvedenej dopravnej nehode sa môžu prihlásiť osobne alebo telefonicky na Okresnom dopravnom inšpektoráte Policajného zboru v Považskej Bystrici, ulica Kukučínova číslo 186/1, telefónne číslo 096126 3518, prípadne aj anonymne na známom telefónnom čísle 158.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Policajti z Považskej Bystrice žiadajú o pomoc: Videli ste túto nehodu?
3
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM