Filip Chudý Rôzne Kultúra

PanDee (24) z Považskej po roku našiel slová: Pozrite, aký klip pustil do sveta

Považskobystrický umelec Michal Meliš, známy aj ako PanDee, po ročnej pauze predstavil svoj nový videoklip. Pri ňom to navyše skončiť nemá.

Ilustračný obrázok k článku PanDee (24) z Považskej po roku našiel slová: Pozrite, aký klip pustil do sveta
Zdroj: PanDee

Vo februári 2017 vypustil Považskobystričan Michal Meliš, ktorý má umelecké meno PanDee, do sveta svoj v poradí štvrtý videoklip s názvom „Strácam slová“. Ten mal veľmi pozitívny ohlas a teraz už vyše 42 000 zhliadnutí. Po ročnej pauze zverejnil PanDee svoj ďalší videoklip „TriStory“, ktorý mal za prvých desať dní vyše 3 000 zhliadnutí.

„V roku 2016 som rozpracoval ,Projekt PanDeemia‘, čiže každý mesiac jeden song, ktorý vyústil v klip ,Strácam slova.‘ Ja som na rok stratil slová, keď som nerobil veľmi na hudbe, no teraz sa vraciam opäť s konceptom PanDeemie, každý mesiac jeden song. Vždy to bude melancholické alebo niečo hĺbavé, keďže je to PanDeemia,“ povedal považskobystrický umelec.

Ako ďalej prezradil, názov projektu predstavuje slovnú hračku medzi jeho umeleckých menom PanDee a niečím zlým, čo sa rýchlo šíri ako pandémia. „Tvorím pocitovo a píšem v podstate len keď potrebujem zo seba vypísať zlé vibrácie,“ opísal svoju tvorbu 24-ročný pesničkár z nášho mesta.

Jeho „Projekt PanDeemia“ sa tak opäť vracia. „Začína to videoklipom ,TriStory‘ vo februári, v marci príde song s BIOm a v apríli ďalší videoklip, kde budem sólo. A tak to pôjde ďalej až do decembra,“ dodal PanDee.

Považskobystrický umelec s novým klipom: Vypočujte si PanDeeho TriStory
1
Galéria

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM