Filip Chudý Rôzne

Padlo rozhodnutie o kúpalisku v Považskej: Bude ešte otvorené?

Kompetentní rozhodli o tom, či tohtoročná sezóna na považskobystrickom letnom kúpalisku bude pokračovať. Aký je verdikt?

Ilustračný obrázok k článku Padlo rozhodnutie o kúpalisku v Považskej: Bude ešte otvorené?
Zdroj: Dnes24.sk

Počasie mení plány aj prevádzkovateľom letných kúpalísk. To považskobystrické je počas leta k dispozícii od polovice júna, pričom záver tohtoročnej sezóny na ňom sa blíži. Definitívne rozhodnutie o tom, či sa na ňom sezóna ukončí, alebo bude pokračovať ďalej, malo padnúť v pondelok.

Dobrou správou pre Považskobystričanov je to, že sa rozhodlo o tom, že naše letné kúpalisko bude aj naďalej v tejto sezóne otvorené, čo nám potvrdil riaditeľ Mestských športových klubov (MŠK) Považská Bystrica Ľubomír Kubovič, ktoré prevádzkujú letné kúpalisko.

„Budeme v sezóne pokračovať, keďže hlásia na najbližšie dni ešte dobré počasie. V stredu, štvrtok, piatok a sobotu by malo byť kúpalisko podľa predpovede otvorené a potom uvidíme,“ povedal Kubovič.

Otvorené by malo byť podľa neho normálne podľa otváracích hodín za predpokladu, že bude také počasie, ako sa predpovedá. „Do konca tohto týždňa chceme mať letné kúpalisko otvorené, ďalej uvidíme. Ak budú predpovedať aj po nasledujúcom víkende dobré počasie, nechali by sme kúpalisko ešte otvorené, ale v tejto chvíli neviem ešte zaručiť, ako to presne bude,“ dodal riaditeľ MŠK.

Keďže prevádzka letného kúpaliska súvisí aj s prevádzkou krytej plavárne, tá sa otvorí až po konci sezóny na kúpalisku. Otvorenie považskobystrickej krytej plavárne je predbežne naplánované na druhý septembrový víkend.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Kino Mier zvýšilo komfort pre návštevníkov: Odteraz pôsobí estetickejšie a nielen to

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM