Filip Chudý Krimi

Nové informácie o hromadnej nehode v centre Považskej: FOTO priamo z miesta!

Pred hlavnou považskobystrickou križovatkou došlo k zrážke troch automobilov. Muži zákona prezradili, ako k nej došlo.

Ilustračný obrázok k článku Nové informácie o hromadnej nehode v centre Považskej: FOTO priamo z miesta!
4
Galéria

Ako sme vás už informovali, v stredu 15. marca v ranných hodinách došlo v Považskej Bystrici na ceste II/517 k dopravnej nehode. Podľa informácií od mužov zákona, ktoré nám poskytol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička, došlo k dopravnej nehode v stredu ráno o 6:30 a v km 1,600 spomínanej cesty na Ulici Slovenských partizánov, konkrétne ide o úsek v centre mesta pred hlavnou križovatkou.

„K dopravnej nehode došlo tak, že vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Škoda Felicia po uvedenej ceste v smere od Rajca do Púchova, pričom v dôsledku nevenovania sa plne vedeniu vozidla a nesledovania situácie v cestnej premávke narazil do pred jeho vozidlom zastaveného automobilu značky Kia Sportage, kde toto vozidlo následne narazilo do pred ním stojaceho vozidla značky Škoda Octavia,“ opísal Pavol Kudlička.

Ako ďalej uviedol, vozidlá Kia a Škoda Octavia stáli na svetelný signál „Stoj“ pred križovatkou riadenou svetelným signalizačným zariadením s cestou I/61 v priamom smere do Púchova a vodič vozidla Škoda Felicia sa chcel zaradiť do ľavého odbočovacieho pruhu v smere do Trenčína. „Pri dopravnej nehode došlo k poškodeniu všetkých troch osobných motorových vozidiel, škoda je cca 4 800 €. K zraneniam osôb nedošlo, alkohol nebol zistený,“ doplnil policajný hovorca.

Hromadná zrážka v centre Považskej: Zábery priamo z miesta nehody
4
Galéria

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

FOTO z miesta nehody neďaleko Považskej: Rozvozák skončil nad potokom!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM