Filip Chudý Kultúra

Nenechajte si ujsť to najlepšie: Víkendové tipy z Považskej a okolia

Najbližší víkend v našom meste a okolí je na podujatia rôzneho druhu naozaj bohatý. Stačí si len vybrať!

Ilustračný obrázok k článku Nenechajte si ujsť to najlepšie: Víkendové tipy z Považskej a okolia
Zdroj: TASR

Fakjú pán profesor 3

13. apríla o 18:30, kino Mier

Samozvaný učiteľ Zeki Müller je späť. Silnejší než predtým, plný odhodlania a túžby dostať zo svojich študentov na čele so Chantal čo najviac. Veľa v nich ale už neostáva. Uspeje pri záchrane školy a jej chovancov? Nemecká komédia.

MSR novinárov v stolnom tenise

14. apríla o 9:30, telocvičňa ZŠ Slovanská

V poradí 22. ročník majstrovstiev Slovenska novinárov v stolnom tenise sa bude konať v sobotu v telocvični Základnej školy Slovanská v Považskej Bystrici.

Nositelia tradícií

14. apríla o 14:00, Kultúrny dom Papradno

Považské osvetové stredisko v Považskej Bystrici v spolupráci s obcou Papradno pozývajú na zaujímavé folklórne podujatie. V sobotu sa uskutoční regionálna postupová súťaž a prehliadka folklórnych skupín Nositelia tradícií. V súťažnom programe sa predstaví deväť folklórnych kolektívov z nášho okolia.

Králik Peter

14. apríla o 16:00, kino Mier

Rodinná komédia podľa svetoznámych príbehov Beatrix Potterovej. Rebelský králik Peter žije svoj veselý bezstarostný život spolu s ostatnými zvieratami na farme. Nový majiteľ statku sa však o svoj životný priestor deliť nemieni – a už vôbec nie so zvieratami. Začína sa tak bizarná vojna medzi ním a obyvateľmi záhrady.

Hádzaná: Považská Bystrica – Šaľa

14. apríla o 18:00, športová hala

Považskobystričanov čaká pred play-off v nadstavbovej časti Slovnaft handball extraligy už len jeden domáci zápas, ale za to veľmi atraktívny, keď k nám v poslednom kole pricestuje vicemajster zo Šale. Ako sa naladíme na rozhodujúcu časť sezóny?

Ready Player One: Hra sa začína

14. apríla o 18:30, kino Mier

Hranica medzi virtuálnym a reálnym svetom môže byť tenká. A potom ide o život. V roku 2045 je svet veľmi nehostinné miesto. Stredoškolák Wade Watts, tak ako väčšina ľudstva, uniká pred bezútešnou realitou do virtuálnej utópie zvanej OASIS, kde môže byť každý, kým len chce. Eixistujú tu tisíce planét, na ktorých sa dá žiť, hrať, ale aj zamilovať. Akčný sci-fi triler USA.

Považský country bál

14. apríla o 19:30, HAVANA music club

Už 4. country bál môžete pretancovať do rána so skupinou Zálesáci. Večer plný westernu, country piesní, tanca, animácií bude obohatený o karaoke.

Futbal: Považská Bystrica – Beluša

15. apríla o 14:00, futbalový štadión

Považskobystričanky v 2. lige, skupina B odohrajú v nedeľu dôležitý duel proti Topoľčanom Potvrdia rolu mierneho favorita?

112 pre deti alebo aj DOD na šestke inak

15. apríla o 14:00, areál ZŠ SNP

Základná škola SNP pripravila preventívnu akciu pre bezpečnosť a proti drogám, kriminalite, na ktorej sa budú prezentovať rôzne záchranné zložky. No nielen tie! V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie bude konať v náhradnom termíne dňa 22. apríla v rovnakom čase.

Ide pieseň dokola…

15. apríla o 15:00, kino Mier

Hudobno-zábavný program, v ktorom účinkujú Veronika a Václav Řihákovci s hudobnou skupinou FZ Melody.

Besnenie

15. apríla o 18:30, kino Mier

Primatológ Davis Okoye, ktorý si drží ľudí od tela, zdieľa nepochybnú väzbu s Georgeom, mimoriadne inteligentnou gorilou, o ktorú sa stará od jej dvoch rokov. Ale vykonaním nebezpečného experimentu, ktorý sa vymkne spod kontroly, zmení miernu opicu na zúrivé monštrum obrovských rozmerov. A aby toho nebolo málo, čoskoro sa objavia aj iné druhy zvierat, ktoré boli podobne zmutované. Americký akčný film.

Miloš Rác: Na druhej strane

Kino Mier

Považskobystrický umelec Miloš Rác má v kine Mier do 26. apríla autorskú výstavu obrazov a sôch spojenú s predajom. Pozrieť si ju môžete v pracovné dni od 8:00 do 16:00, v stredu až do 18:00 a cez víkendy v čase podujatí v kine Mier.

Anna Macháčková: Za krásami prírody

Kino Mier

Ide o výstavu fotografií členky Fotoklubu Fénix pri Považskom osvetovom stredisku v Považskej Bystrici pri príležitosti životného jubilea. Výstava potrvá do konca apríla. Pozrieť si ju môžete v pracovné dni od 8:00 do 16:00, v stredu až do 18:00 a cez víkendy v čase podujatí v kine Mier.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM