Filip Chudý Krimi

Nehoda v Považskej Bystrici: Auto zrámovalo stĺp verejného osvetlenia! FOTO

Považskobystrické stĺpy v ostatných dňoch zrejme priťahujú vozidlá, keďže sa stal druhý podobný prípad nehody, dokonca v rovnakej mestskej časti.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda v Považskej Bystrici: Auto zrámovalo stĺp verejného osvetlenia! FOTO
2
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Na ulici SNP v Považskej Bystrici sa stala dopravná nehoda, o čom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní štyria príslušníci HaZZ z Považskej Bystrice s jedným zásahovým vozidlom.

„Po príchode hasičov na ohlásené miesto bolo zistené, že ide dopravnú nehodu osobného motorového vozidla, ktoré narazilo do stĺpa pouličného osvetlenia. V dôsledku nárazu došlo k vyvráteniu stĺpa a následnému úniku prevádzkových kvapalín z postihnutého automobilu. Pri dopravnej nehode sa ľahšie zranila jedna osoba,“ opísal Petrík.

Ten ďalej uviedol, že zasahujúci hasiči zabezpečili miesto udalosti a zranenému vodičovi poskytli predlekársku pomoc a prvotné ošetrenie. Následne na havarovanom automobile vykonali protipožiarne opatrenia a prostredníctvom absorpčnej látky zachytili a z vozovky odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny. „Na mieste udalosti boli prítomní aj pracovníci údržby verejného osvetlenia, ktorí si poškodený stĺp prevzali,“ povedal.

Ako tiež prezradil, táto dopravná nehoda bola ohlásená v stredu 24. januára, krátko po jedenástej hodine doobeda. Len v priebehu štyroch dní tak išlo už o druhú dopravnú nehodu v považskobys­trickej mestskej časti SNP, Zakvášov, Hliny, pričom aj v tej sobotnej auto narazilo do stĺpa pouličného osvetlenia a jedna osoba bola ľahšie zranená.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Zábery z nehody v Považskej: Auto na SNP nárazom vyvrátilo stĺp
2
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM