Filip Chudý Krimi

Nehoda troch áut v Považskej Bystrici: Aké boli následky zrážky?

Na známej ceste v našom meste sa odohrala dopravná nehoda troch osobných vozidiel, s ktorou mali hasiči plné ruky práce.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda troch áut v Považskej Bystrici: Aké boli následky zrážky?
Zdroj: TASR

V stredu 15. marca bola po šiestej hodine ráno ohlásená dopravná nehoda, ktorá sa stala na ceste č. II/517 v Považskej Bystrici, informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní štyria príslušníci HaZZ z Považskej Bystrice s technikou AHZS MB Vario.

„Po príchode hasičov na ohlásené miesto bolo prieskumom zistené, že ide dopravnú nehodu troch osobných motorových vozidiel. Pri udalosti sa zranila jedna osoba, pričom z jedného z havarovaných vozidiel vytekali prevádzkové kvapaliny,“ povedal Marián Petrík.

Ako ďalej uviedol, zasahujúci hasiči asistovali zdravotníkom ZZS pri prvotnom ošetrení a následnom transporte zranenej osoby do sanitného vozidla. „Na postihnutých vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a po zdokumentovaní udalosti políciou prostredníctvom sorbčnej látky zachytili a z vozovky odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny,“ doplnil Petrík.

Zistili sme ďalšie informácie o tejto nehode. Pozrieť si ich môžete v nasledovnom odkaze.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Suma, ktorá zarazí: Aha, koľko vybrali mestskí policajti z Považskej na pokutách

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM