Aktualizované Filip Chudý Krimi

Nehoda na D1 v Považskej, letecký transport do nemocnice: FOTO priamo z miesta

Na diaľnici v lokalite Považská Bystrica v smere na Bratislavu sa stala vážna dopravná nehoda. Pozrite podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na D1 v Považskej, letecký transport do nemocnice: FOTO priamo z miesta
7
Galéria
Zdroj: Prezídium HaZZ

Okresné riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Považskej Bystrici zasahovalo vo štvrtok 8. marca v čase okolo 15:15 pri dopravnej nehode jedného nákladného automobilu na diaľnici D1 v lokalite Považská Bystrica v smere na Bratislavu. Na mieste bolo päť zasahujúcich príslušníkov HaZZ.

„Hasiči zasahovali pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na diaľnici D1 v k.m. Považská Bystrica smerom na Bratislavu na 166. kilometri. Pri udalosti sa kamión prevrátil do jarku, pričom zranenú osobu z vozidla vyslobodili privolaní hasiči. Zranená osoba bola letecky transportovaná do nemocnice. Diaľnica bola neprejazdná v jednom pruhu,“ informovala Zuzana Farkasová z komunikačného a organizačného oddelenia Prezídia HaZZ.

„Vodič (61) z Turecka mal viesť nákladné motorové vozidlo Daf s návesom v smere na Bratislavu. Z doposiaľ presne nezistených príčin mal prejsť s vozidlom vpravo cez krajnicu mimo vozovku a naraziť do brehu. Následne sa jazdná súprava prevrátila na ľavú stranu. Pri dopravnej nehode utrpel muž doposiaľ presne nezistené zranenie. Po dopravnej nehode sa muž podrobil dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 58 000 €,“ prezradil krajský policajný hovorca Radko Moravčík s tým, že ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania.

Článok bol aktualizovaný o vyjadrenie polície.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Vážna nehoda na D1 v Považskej: Zábery priamo z miesta
7
Galéria
Zdroj: Prezídium HaZZ
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM