Filip Chudý Krimi

Nehoda blízko Považskej Bystrice: Diaľnica v jednom smere uzatvorená, FOTO

Blízko nášho mesta sa odohrala dopravná nehoda, po ktorej museli uzatvoriť jeden jazdný pruh diaľnice. Čítajte podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda blízko Považskej Bystrice: Diaľnica v jednom smere uzatvorená, FOTO
5
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

V pondelok 10. júla, krátko pred 10:00 bola ohlásená dopravná nehoda, ktorá sa stala na 158 km diaľnice D1 v smere na Bratislavu. K udalosti došlo v katastri obce Beluša. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík s tým, že na zásah boli vyslaní traja príslušníci HaZZ z Púchova s technikou AHZS MB Vario a štyria hasiči z Považskej Bystrice s AHZS MB Vario.

„Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že ide o dopravnú nehodu jedného osobného motorového vozidla, z ktorého vytekali prevádzkové kvapaliny. V dôsledku udalosti sa zranila jedna osoba, ktorej prvú pomoc poskytoval okoloidúci vodič,“ povedal Petrík.

Ten ďalej uviedol, že zasahujúci hasiči zabezpečili miesto udalosti a zranenej osobe poskytovali v súčinnosti so zdravotníkmi Záchrannej zdravotnej služby prvotné ošetrenie a predlekársku pomoc. Následne príslušníci HaZZ zabezpečili havarované vozidlo proti vzniku požiaru a prostredníctvom sorbčnej látky zachytili vytečené prevádzkové kvapaliny. „Na miesto udalosti bol privolaný aj vrtuľník Leteckej záchrannej služby, do ktorého bola zranená osoba na nosidlách naložená a následne transportovaná na ďalšie ošetrenie do nemocnice. V dôsledku dopravnej nehody a z dôvodu pristátia vrtuľníka bola diaľnica D1 uzatvorená v jednom jazdnom smere,“ doplnil krajský hovorca HaZZ.

Dopravná nehoda kúsok od Považskej: Diaľnicu museli uzatvoriť
5
Galéria
Zdroj: KR HaZZ v Trenčíne

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Nehoda autobusu z Považskej, 25 ľudí zranených: FOTO priamo z miesta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM