Filip Chudý Krimi

Muži zákona chystajú akciu: V tento deň ich bude zaujímať Považskobystrický okres

Cesty v Považskej Bystrici a okolí budú pod drobnohľadom polície. V ktorý deň sa chystá policajná akcia?

Ilustračný obrázok k článku Muži zákona chystajú akciu: V tento deň ich bude zaujímať Považskobystrický okres
Zdroj: TASR

Na základe analýz dopravnej nehodovosti bude počas tohto týždňa v obvode Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) Trenčín vykonaná kontrola na osobitnú zodpovednosť na území niekoľkých okresov v jeho pôsobnosti. Informoval o tom hovorca KR PZ Trenčín Pavol Kudlička s tým, že sa to bude týkať aj Považskobystrického okresu.

„V okrese Považská Bystrica bude akcia vo štvrtok 5. októbra,“ uviedol krajský policajný hovorca s tým, že v tento deň bude akcia aj v okresoch Púchov a Prievidza, no už v stredu 4. októbra bude akcia v okrese Partizánske.

„Dokumentovať sa budú tie porušenia pravidiel cestnej premávky, ktoré sú hlavnými príčinami dopravných nehôd. A to najmä rýchlosť jazdy, nesprávne predchádzanie a nedanie prednosti v jazde,“ konštatoval Kudlička. Polícia navyše opätovne upozorňuje vodičov motorových vozidiel, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, najmä rýchlosť jazdy a dbali na zvýšenú pozornosť, opatrnosť a ohľaduplnosť voči chodcom a cyklistom, nakoľko v ostatnom období eviduje viacero dopravných nehôd, pri ktorých došlo k ťažkej i ľahkej ujme na zdraví, dokonca aj k usmrteniu účastníkov cestnej premávky.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

V Považskej sa prevrátil nákladiak: FOTO priamo z miesta nehody

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM