Filip Chudý Krimi

Ľubo (38) a Miro (41) z Považskej majú problém: V Trenčíne toho zmizlo teda dosť

Príjemné leto zrejme nemajú Považskobystričania Ľubo (38) a Miro (41). Ak im všetko dokážu, pôjdu na dlhšiu dobu do chládku.

Ilustračný obrázok k článku Ľubo (38) a Miro (41) z Považskej majú problém: V Trenčíne toho zmizlo teda dosť
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Trenčína vzniesol obvinenie zo zločinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva voči 38-ročnému Ľubošovi a 41-ročnému Miroslavovi, obaja z Považskej Bystrice.

„Obvinení sa dňa 16. júna v Trenčíne na ul. Kubranskej pri kyselke vlámali do odstaveného auta zn. Seat Leon. Z auta odcudzili dva mobilné telefóny, peňaženku s dokladmi, dámsku bundu a čiernu tašku, v ktorej bolo 5 pstruhov,“ vyjadril sa hovorca KR PZ v Trenčíne Pavol Kudlička.

Ďalej policajný hovorca informoval, že dňa 23. júna sa na ul. Kubranskej v Trenčíne vlámali do auta zn. VW Passat a následne aj do vedľajšieho parkujúceho auta zn. Nissan Micra. Z áut podľa mužov zákona mali odcudziť rôzne športové oblečenia, kopačky a iné veci, pričom majiteľom vozidiel bola podľa polície spôsobená celková škoda vo výške 757 eur. Podľa mužov zákona sa následne obvinení 18. júla v Trenčíne na parkovisku nad Kubranskou kyselkou sa vlámali do auta zn. Seat Leon. Z tohto auta mali podľa informácií od polície odcudziť dve navigácie a majiteľovi spôsobiť škodu vo výške 110 Eur.

„Obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov,“ dodal Pavol Kudlička.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Zranený muž (54) v lese neďaleko Považskej: Leteckí záchranári v akcii!

Ľubo (54) jazdil po Považskej ako by sa nechumelilo: Prekvapenie prišlo znenazdajky…

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM