Filip Chudý Rôzne

Ležia tam vaši blízki? Považskobystrická nemocnica s úplným zákazom návštev!

Dôležité info z nemocnice v Považskej Bystrici. Svoju rodinu či známych na lôžkových oddeleniach nenavštívime až do odvolania.

Ilustračný obrázok k článku Ležia tam vaši blízki? Považskobystrická nemocnica s úplným zákazom návštev!
Zdroj: TASR

Návštevy v Nemocnici s poliklinikou (NsP) Považská Bystrica sú zrušené na základe odborného stanoviska Regionálneho úradu verejného zdravotníctva so sídlom v Považskej Bystrici príkazom riaditeľa na všetkých lôžkových oddeleniach, z dôvodu nárastu chorobnosti na akútne respiračné ochorenia, chrípku a chrípke podobné ochorenia. Informuje o tom stránka našej nemocnice.

Ako sa na nej ďalej uvádza, platnosť zákazu návštev platí od 13. februára až do odvolania. „Ďakujeme za pochopenie a prosíme, aby ste rešpektovali protiepidemické opatrenia zavedené v záujme zamedzenia šírenia týchto závažných ochorení v populácii,“ píše sa na webe NsP Považská Bystrica.

„Zákaz návštev platí stále a určite bude platiť aj počas tohto týždňa, pretože chorobnosť sa ešte zvýšila. Ono sa to vždy prehodnocuje na konci daného týždňa, no a keďže na konci toho minulého sa ešte zvýšil výskyt chorobnosti, zákaz návštev preto minimálne do piatka určite potrvá. Platí na všetky lôžkové oddelenia,“ povedala hovorkyňa našej nemocnice Zuzana Žilovcová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM