Rôzne

Jar sa ukázala v plnej kráse aj v Považskej Bystrici: Vyzerá to takto aj vo vašej záhrade? FOTO

Skutočným dôkazom toho, že jedno ročné obdobie podáva žezlo druhému, bývajú rozkvitnuté jarné kvety a stromy. Krásna premena prírody po zime prebieha aj v Považskej Bystrici, pričom sme sa na tú krásu pozreli.

Ilustračný obrázok k článku Jar sa ukázala v plnej kráse aj v Považskej Bystrici: Vyzerá to takto aj vo vašej záhrade? FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Výrazne vyššie teploty zaznamenávame v Považskej Bystrici a okolí už niekoľko dní. Jar prišla bez predzvestí a mnohí sme ani nestačili vytiahnuť zo skríň ľahšie oblečenie.

Zdá sa však, že príroda sa prispôsobiť stihla. Skoro v každej časti nášho mesta už spoza plotov vykúkajú elegantné kvety a rozkvitnuté stromy. Slnečné lúče počas dní príjemne hrejú, z toho dôvodu sa pomaly stávajú realitou aj krátke rukávy.

My sme sa vybrali urobiť niekoľko fotiek jarnej prírody do záhrad rodinných domov neďaleko centra mesta a tak isto v blízkosti Domanižanky, kde tiež cítiť jar.

K videniu je množstvo kvetov, rozkvitnuté stromy a všade navôkol sa to ozýva bzukotom včiel. No hlavne alergici si však musia dávať pozor. V uliciach mesta pofukuje jemný vánok, ktorý roznáša peľ. Ostáva len dúfať, že takéto príjemné počasie vydrží až do príchodu leta a príroda nám nepripraví ďalšie prekvapenia.

Pozrite si v galérii momentky z nášho rozkvitnutého mes­ta.

Môže vás zaujímať:

Jarný oddych v našom okolí, ktorý vám dobije baterky: 5 miest pri Považskej Bystrici, kde si prídete na svoje

Foto: ilustračné

Jar v Považskej Bystrici: Kvety a stromy
18
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM