Filip Chudý Krimi

Jano (21) si vypil, vybral sa do Považskej a skončil zle: Toto zabil policajtom!

Muži zákona riešili dopravnú nehodu, ktorú spôsobil Ján (21) z Považskobystrického okresu. Koľko nafúkal, čo prezradil policajtom a čo mu hrozí?

Ilustračný obrázok k článku Jano (21) si vypil, vybral sa do Považskej a skončil zle: Toto zabil policajtom!
5
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Vo štvrtok 28. decembra o 3:40 došlo na vetve diaľnice D1 smerom od Púchova do Považskej Bystrice k dopravnej nehode, pri ktorej výdatne asistoval alkohol. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová.

„Ján (21) z okresu Považská Bystrica jazdil na vozidle VW Golf smerom na Považskú Bystricu. V pravotočivej zákrute neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať. V dôsledku toho dostal s vozidlom šmyk a narazil do betónových zvodidiel,“ opísala nehodu krajská policajná hovorkyňa.

Ako ďalej doplnila, pri dopravnej nehode sa Ján nezranil. „Diaľniční policajti mladého vodiča podrobili dychovej skúške s výsledkom merania 1,77 promile alkoholu. Opakovaná dychová skúška ukázala o niečo nižšiu hodnotu. A to 1,75 promile alkoholu. Policajtom uviedol, že popíjal s kamarátmi, potom si chcel zajazdiť a zle trafil na cestu. Preto sa ocitol na diaľnici,“ uviedla Antalová.

Tá tiež prezradila, že Jána policajti následne obmedzili na osobnej slobode a bol umiestnený do cely. „Neminulo ho obvinenie z ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. Za uvedený skutok je trestná sadzba v zmysle zákona trest odňatia slobody až na jeden rok,“ dodala.

Nehoda Jána (21) z Považskobystrického okresu: Nabúral na diaľnici
5
Galéria
Zdroj: KR PZ v Trenčíne

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Séria nehôd dala našim hasičom zabrať: Kde zasahovali v okrese Považská?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM