Filip Chudý Krimi

Hospitalizovaný pacient Ján (52) odišiel bez stopy: Hľadajú ho aj považskí policajti!

V známom sociálnom zariadení v našom okrese bol ako psychiatrický pacient liečený aj 52-ročný Ján tiež z nášho okresu. Ako ho opísala polícia?

Ilustračný obrázok k článku Hospitalizovaný pacient Ján (52) odišiel bez stopy: Hľadajú ho aj považskí policajti!
Zdroj: Policajný zbor SR

Policajti z Považskej Bystrice žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej osobe, ktorou je 52-ročný Ján Barančík (narodený 1.10.1964) z Papradna v okrese Považská Bystrica

„Dňa 28. decembra pred obedom menovaný odišiel z miesta bydliska v sociálnom zariadení CSS Nádej v Dolnom Lieskove (okres Považská Bystrica), kde bol hospitalizovaný a liečený ako psychiatrický pacient. Menovaný nie je nebezpečný. Od tej doby ako odišiel zo sociálneho zariadenia nie je známy jeho pobyt, ani miesto, kde by sa mohol zdržiavať,“ informovala Elena Antalová, hovorkyňa KR PZ v Trenčíne.

Podľa jej popisu je Ján je asi 175 cm vysoký, chudej postavy. Má hnedé, asi 5 cm dlhé vlasy a modré oči. Zdanlivý vek je 60 rokov. Mal oblečené čierne tepláky a čiernu mikinu so zipsom. Obuté mal farebné papuče. „Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu nezvestnej osoby môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158. Prípadne priamo na kriminálnu políciu v Považskej Bystrici, na telefónne čísla 096126 3371 a 096126 3370,“ dodala Antalová.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Tragická nehoda: Žena (†65) zraneniam podľahla

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM