Filip Chudý Iné športy

Horúco na považskobystrickom ľade: Tréner o výzve na bitku! FOTO

Hokejisti Považskej Bystrice nevyužili prvú možnosť na spečatenie postupu do play-off. Zápas s Prešovom bol plný nervozity.

Ilustračný obrázok k článku Horúco na považskobystrickom ľade: Tréner o výzve na bitku! FOTO
18
Galéria

Už v stredu mohli hokejisti HK 95 Považská Bystrica spečatiť postup do play-off, ale keďže Trnava vyhrala 4:3 po predĺžení v Spišskej Novej Vsi a oni následne prehrali doma s Prešovom 1:4, na matematickú definitívu postupu do vyraďovacej časti sezóny si musia ešte počkať. Pred deviatou Trnavou máme náskok sedem bodov. „Ešte nám zostávajú tri zápasy. Síce sme chceli už teraz potvrdiť postup do play-off, ale, bohužiaľ, najslabším článkom duelu bol …,“ uviedol tréner HK 95 Miroslav Nemček. Tomu sa v zápase s Prešovom nepáčil nielen výkon rozhodcu, ale aj iné veci, ktoré vyvolali vášne medzi striedačkami.

„Je veľká hanba, ak mi hosťujúci tréner ukazuje, že mi rozbije ústa, na čo sme sa chytili slovne. Následne sme ale my dostali trest na dve minúty. Ja som chcel vedieť kvôli čomu, no a rozhodca ma vyhodil von,“ opísal Nemček situáciu z 29. minúty, po ktorej musel zvyšok stretnutia stráviť na tribúne.

Podľa vlastných slov zažil v hokeji už x vecí, ale toto asi nie. „Ja si myslím, že to bolo mierené kvôli tomu, že súper sa tohto zápasu bál. Veď aj u nich sme mohli vyhrať, ale stálo pri nich šťastie,“ povedal považskobystrický tréner, ktorý zároveň priznal, že to nebolo z herného pohľadu ono, keďže už dlhšie pred zápasom to bolo v kabíne nervózne kvôli koncu prestupového termínu, keď nie všetci hráči vedeli, na čom sú.

Jedným z nich je aj Milan Dolinajec. „Začali sme ustráchane, úplne inak, ako proti nim naposledy. To bol začiatok tejto našej prehry. Síce sme bojovali, ale súper mal stále gólový náskok. Play-off ale je už podľa mňa vybavené. Je pravda, že to bolo v kabíne nervózne kvôli koncu prestupového termínu, ale manažér nás uistil, že zoženie aj posily namiesto tých, ktorí musia odísť,“ uviedol náš útočník.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Zábery z vypätého zápasu Považská - Prešov: Náš tréner skončil na tribúne
18
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM