Futbal

Futbalisti Považskej Bystrice môžu ísť na čelo tabuľky: Ak sa stane toto

Počas víkendu odohrajú 21. kolo miestnej siedmej futbalovej ligy. Po ňom sa vôbec prvýkrát v sezóne môžu dostať na čelo tabuľky futbalisti MŠK Považská Bystrica.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti Považskej Bystrice môžu ísť na čelo tabuľky: Ak sa stane toto
Zdroj: Dnes24.sk

Považskobystrickí futbalisti odohrali počas minulého víkendu iba druhý domáci zápas v jarnej časti. Ale Dolnej Marikovej v ňom poriadne naložili. Po štyroch góloch Lukáša Bielika, dvoch Jozefa Zubeka a Miroslava Almásyho a jednom Jozefa Cesnárika vyhrali zdrvujúco 9:1. Tým si nielenže upevnili druhú priečku v tabuľke, ale na tri body sa priblížili aj vedúcemu Podmanínu. Ten mal minulý víkend hostiť Kvašov, ale stretnutie sa bude dohrávať až v piatok 13. mája.

Líder súťaže teraz cestuje na pôdu tretích Visolajov, kde by mohol zaváhať, preto sa futbalistom Považskej Bystrice črtá šanca, že sa prvýkrát v sezóne môžu dostať na prvé miesto.

A to za predpokladu, že Podmanín vo Visolajoch prehrá a oni si zopakujú kanonádu z ostatného zápasu a vyhrajú aspoň o šesť gólov. V nedeľu od 16:30 na to budú mať príležitosť na pôde desiateho Kvašova, ktorý na jeseň doma porazili hladko 5:0. Futbalisti MŠK aktuálne ťahajú zaujímavú sériu 15 zápasov bez prehry, pričom ostatných desať súbojov vyhrali.

Môže vás zaujímať:

Šanca na zaujímavý zápis pre futbalistov: Môžu dosiahnuť jubilejné víťazstvo

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM