Šport

FANDÍME SAGANOVI: Za jednu fotku aquapark, za jeden hlas Donovaly. Súťaž sa začína

Začala sa Tour de France, Sagan sa opäť pokúsi o zelený dres. Držte mu palce, fotografujte, hlasujte a získajte jednu z 95 cien. Nebojte sa byť prví - najrýchlejší určujú tempo.

Ilustračný obrázok k článku FANDÍME SAGANOVI: Za jednu fotku aquapark, za jeden hlas Donovaly. Súťaž sa začína
Zdroj: TASR

Fenomén Peter Sagan má za sebou prvý deň na najprestížnejších cyklistických pretekoch. Svetový šampión začal výborne, keď došpurtoval na treťom mieste. Palce mu drží celé Slovensko. Niekto na bicykli, iný z obývačky. Niekto pri vode, iný na grilovačke. Fandiť možno kdekoľvek a s kýmkoľvek.

Pošlite nám fotografiu či fanúšikovské selfie na tému „Fandíme Saganovi“ a získajte vstupy do aquaparkov v Poprade a Kováčovej, adrenalínovú zábavu vo FunArene na Donovaloch či špeciálnu taliansku bio drogériu na športové oblečenie.

Prvé kolo zo štyroch

V prvý deň Tour de France štartuje v sieti Dnes24.sk prvé zo štyroch kôl fotosúťaže. Od dnešného dňa do 7. júla vrátane stačí poslať jednu fotku cez súťažný formulár na konci správy a hráte o jednu z 13 cien.

Galériu zverejníme v sieti Dnes24.sk 8. júla. Každý účastník súťaže môže mať v aktuálnej galérii jednu fotografiu. Ďalšie si odložte do ďalších kôl.

O víťazoch rozhodnete vy, naši čitatelia. Hlasovať môžete od 8. júla do 13. júla. Vyhrajú tí, ktorých fotografie získajú najviac hlasov.

Každý má šancu

Pamätali sme aj na hlasujúcich. Všetci, čo zahlasujú v prvej galérii a vyplnia súťažný formulár, postúpia do žrebovania o desať cien.

Mená všetkých víťazov zverejníme 14. júla.

Ak nezískate cenu v prvom kole, nachystajte si fotku do ďalšieho. Počas trvania Tour de France 2016 zverejníme v sieti Dnes24.sk ďalšie 3 galérie. Na dôležité termíny vás vždy vopred upozorníme v správe označenej logom FANDÍME SAGANOVI. Pripravené je aj veľké finálne o hlavné ceny.

Aktuálne výsledky a zaujímavosti z Tour de France 2016 nájdete na partnerskom portáli sport7.sk.

V každom zo 4 kôl hráte o:

Poukážka na vstupy do FunAreny Donovaly a lanovku na Novú hoľu od PARK SNOW Donovaly

Dve celodenné vstupenky do Aquacity Poprad

Dve celodenné vstupenky do Holidaypark Kováčová od Aquapark Kováčová

Gel na pranie LAVATRICE Sportactive ice od AB Metal, s.r.o.

Vo finále hráte o:

Let balónom pre 1 osobu od Daruj Let Balónom

Fandime Saganovi
15
Galéria
Zdroj: internet
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM