Filip Chudý Krimi

Dušan (50), pozbavený svojprávnosti, odišiel pred pár dňami z domu: Hľadajú ho aj naši policajti!

Považskobystrickí policajti sa pustili do pátrania po Dušanovi z nášho okresu. Čo o ňom prezradili?

Ilustračný obrázok k článku Dušan (50), pozbavený svojprávnosti, odišiel pred pár dňami z domu: Hľadajú ho aj naši policajti!
Zdroj: TASR/Policajný zbor SR

Policajti z Považskej Bystrice žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej osobe. Nezvestným je 50-ročný Dušan Michálek z Plevníka-Drienového v okrese Považská Bystrica. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička.

„Nezvestný Dušan Michálek bol dňa 27. marca 2017 v čase cca o 9:00 poslednýkrát videný v mieste trvalého bydliska. Od tej doby nie je známy jeho súčasný pobyt, prípadne styky s inými osobami. Nezvestný sa môže pohybovať po meste Žilina, Trenčín ako aj Považská Bystrica v spoločnosti bezdomovcov. Dušan Michálek je súdom pozbavený svojprávnosti na právne úkony,“ povedal Kudlička.

Ako ten ďalej uviedol, Dušan Michálek má zdanlivý vek asi 60 rokov, vysoký je asi 180 cm, plnoštíhlej postavy, má modré oči, prešedivelé krátke rovné vlasy a na temene hlavy je plešatý. Naposledy mal oblečenú bundu čiernej farby so šedými pásmi od ramien, modré rifle, zeleno-šedé botasky, čiernu šiltovku s bielym nápisom, pri sebe má preukaz ZŤP na svoje meno. Na temene hlavy má jazvu dlhú cca 7 cm a na nose cca 5 cm jazvu. „Akékoľvek informácie o pohybe či pobyte nezvestného oznámte na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158,“ doplnil policajný hovorca.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Považskej Bystrice a okolia

Môže vás zaujímať:

Ivan (30) a Michal (27) majú problém! Čo sa stalo v priestoroch našej nemocnice?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM